Майка на убит пред "Соло": Илиян Тодоров е масов убиец, ръгал е наред

  • 12 декември 2013 08:26

  • 4141
  • 1
Майка на убит пред "Соло": Илиян Тодоров е масов убиец, ръгал е наред
©

Съдържанието на видеопосланието на Илиян Тодоров и последвалите изявления на родителите му са пълни лъжи. Изключително съм гневна. Това каза в сутрешния блок на БНТ Радмила Въжарова, майка на убития пред столичната дискотека "Соло" Кирил Въжаров.

"Не може по този начин вчера и зам.-министърът на правосъдието да представя един масов убиец. Защото това е един масов убиец – той е ръгал наред. Време е говоренето в медиите да спре и институциите да си свършат работата. Очаквам всеки редови полицай да носи снимката на този масов убиец. Време е това безумие да спре. Очаквам и Европол да си свърши професионално работата", подчерта Въжарова.

"Убийството беше извършено по време на управлението на Тройната коалиция, така че не бива да се вкарват политически мотиви в проблемите на работата на съда. Не мога да повярвам, че един родител ще предпочете да влезе невинен човек в затвора", заяви Тихомир Безлов от Центъра на изследване на демокрацията. По думите му очилата, които носи Илиян Тодоров във видеообръщението си към главния прокурор, говори за това, че то е внимателно подготвено. Според него издирваният умишлено крие очите си, защото психолози лесно разпознават истината от лъжата по тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4141 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мотористо

2013.12.28 | 18:01

1
„Правосъдната "ни система е за РАЗСТРЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛУГИНАШ или по-точно ПОДЛОГИ на временно управляващите/до 4 години/

Добави коментар

Водещи новини