Свидетел по "Килърите": Няма нищо политическо в делото

  • 01 декември 2013 10:51

  • 4467
  • 0
Свидетел по "Килърите": Няма нищо политическо в делото
©

Това, което ме накара да свидетелствам срещу бившия си работодател е отношението му към хората. Не виждам нищо политическо в делото "Килърите", говори се за извършени престъпления. Повтарям, че няма нищо политическо. Това заяви Боян Джамалов, свидетел по делото "Килърите", в предаването "На светло" по Нова телевизия.

Той уточни, че не е виждал Младен Червеняков при Сретен Йосич. "Виждал съм колата му там, а знам че е негова от Петър Стоянов - Сумиста", заяви още Джамалов.

Попитан дали е виждал Сумиста как поръча убийства, той отговори, че каквото знае е казвал. "Има показания, говорене и т. н.", заяви свидетелят. По думите му зам.-шефа на ГДБОП Валентин Цоновски не го е притискал. Някои медии нападат хората, които са си свършили работата по това дело, а той е направил точно това, коментира Боян Джамалов.

На въпрос дали го е страх и дали следи процеса, Джамалов заяви, че няма от какво да го е страх. Що се отнася до това дали делото ще се обърне, той заяви, че неговото усещане е, че делото ще мине нормално и няма нищо, което да е добавено към него." Зависим съм само от баща ми", категоричен е Джамалов и допълни, че е бил криминално проявен преди много години.

Последвайте канала на

4467 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини