ГЕРБ: Прокуратурата да се сезира заради заплахите за уволнения

  • 16 ноември 2013 18:33

  • 1871
  • 6
ГЕРБ: Прокуратурата да се сезира заради заплахите за уволнения
©

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 много грубо наруши българската конституция вчера, конвенцията за правата на човека и основните свободи, международния пакт за граждански и политически права, закона за защита от дискриминация и наказателния кодекс. Днес призоваваме главния прокурор да се самосезира и да образува наказателно производство срещу Орешарски, заяви пред журналисти в Пловдив депутатът от ГЕРБ и председател на вътрешната комисия в предишния парламент Красимир Ципов, пише в. Дневник.

Повод за призива на ГЕРБ е изказването на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 вчера, че държавни служители, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа. Призоваваме президента на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в да не допускат Орешарски на следващите заседания на Европейския съвет, каза още Ципов и настоя Комисията за защита от дискриминация да вземе отношение по случая. Ако институциите сами не реагират, от ГЕРБ щели да подадат сигнали както до Европейската комисия, така и до Комисията за защита от дискриминация и главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

"Орешарски каза вчера, че се събира оперативна информация за служители, участвали в протестите. С това ли трябва да се занимава полицията? Да събира информация кой ходи на протеста и кой от тези протестиращи е държавен служител? С това или с противодействие на престъпността?", попита Ципов.

На митинга на ГЕРБ в Пловдив днес лидерите на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа също обявиха, че Орешарски е нарушил конституцията. Цветанов обвини управляващите и в полицейщина и неправомерна употреба на насилие срещу протестиращите студенти.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1871 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.08.31 | 23:08

6
А ни лъгаха ,че при Бат Боико сме били полицеиска държава...Не ви избрахме- НАТРЕСОХТЕ НИ СЕ! Никъде по света не съществува коалиция между БЕЙ-ГЕЙ И ЗЛОДЕЙ(макар че откакто се обряза и налапа рязания биберон злодея веч не е злодей,а стана прост ибрик)

2014.08.31 | 23:08

5
Хей момченце- ти как си я представяш тази работа ? Възможно ли е това- Орешарски да търпи и да се преструва,че нищо не се случва около него !!! Държавни служители от ведомства и министерства -/назначени от ГЕРБ/ вместо да си траят и да си изпълняват отговорно и достойно задължениета си- те тръгнали "срещу вятъра"!Същите на жълтите павета искат оставката на Орешарски

2014.08.31 | 23:08

4
Ципов, Главчев, достойни герберасти, ами къде е Червенкондев? *бати гъзоходите!
Герберските калинки - ВЪН!!!

2014.08.31 | 23:08

3
Уволнение за всички тъпи гербери от всички нива на администрацията! Единствено ГЕРБ си позволиха да подменят почти всички чиновници, дори и от по-ниските нива. То не бяха "децентрализации", "реформи", "нови изисквания към служителите" и куп други простотии. В същото време се назначаваше куцо и сакато, стига да е лоялно /разбирай да "снася"/. Яка чистка е необходима за да секне корупцията и да тръгнат нещата.

2014.08.31 | 23:08

2
Гледа като че все едно някой му е изял десерта ха ха

2014.08.31 | 23:08

1
Това на снимката е коледно прасе-от свинарника на тиквата!

Добави коментар

Водещи новини