Наркобосове ще дават показания срещу Станимир Флоров

  • 07 ноември 2013 10:11

  • 2367
  • 0
Наркобосове ще дават показания срещу Станимир Флоров
©

Наркобосове били готови да дадат показания за връзките с мафията на Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, както и с големи международни бандити, пише "ПИК", цитирайки сигурни източници. "Влашкия", както бил известен бившият шеф на ГДБОП, бил замесен с крупни сръбски мафиоти. По-голяма част от тях са арестувани в Испания и са били готови също да говорят за "силните" в България.

В края на миналата година в испанския град Аликанте е арестувана съпругата на сегашния бос на Земунския клан Лука Бойович - Барбара. През февруари тази година във Валенсия и Аликанте е направена мащабна акция, при която е задържан самият бос Лука, както и приближените му Синиша Петрич, Владимир Милисавлевич с прякор Влада Будала.

Според източниците, нещата от Испания веднага дават отражение в страната ни. Именно след тези арести, България подхваща Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Не е ясно задържаните в Испания от Земунския клан какво точно са казали и какво е поискала Испания от страната ни, но в момента разследването срещу Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна у нас се пази в пълна секретност.

През април Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна бе отстранен от длъжност до приключване на разследването срещу него.

Той има много врагове след крими средите, като доста силни фигури в ънърграунда са категорични, че бившият шеф на ГДБОП ги е давал на медиите, за да си разчиства територия. При желание за работа от разследващите, те могат да съберат много доказателства срещу бившия ръководител на ГДБОП.

Срещу Флоров бе образувано дело за подкуп в големи размери. Разследването започна само два дни след като на електронните пощи на прокуратурата и на някои медии анонимен подател изпрати копия на документи с гриф “Строго секретно”. В тях се разказва за стари разработки срещу шефа на ГДБОП, а анонимният подател се е представил като “дългогодишен служител на службите”.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2367 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини