Цофъра, Акулата и Скинаря ще бъдат съдени за убийството на Ники от Враца

  • 31 октомври 2013 13:55

  • 3346
  • 2
Цофъра, Акулата и Скинаря ще бъдат съдени за убийството на Ники от Враца
©

Експертизата за смъртта на Николай Георгиев вече е приобщена към доказателствения материал по делото, съобщи окръжният прокурор на Враца - Светлозар Лозанов, пише tribali.info .

Вчера сутринта екип от Враца е взел заключението на лекарите от „Пирогов“ относно причините за фаталния край на 16-годишния младеж. В експертизата е посочено, че между побоя и смъртта на Ники има причинно следствена връзка, заяви Лозанов. В момента важният документ е в районната прокуратура и се гледа от прокурора по делото. Прехвърлянето му в окръжната прокуратура ще стане най-късно до два дни.

Очаква се, че след подробно запознаване с резултатите от аутопсията, ще бъде променено обвинението на Иван Каменов – Цофъра, Калин Димитров Скинаря и Ивайло Иванов – Акулата, които пребиха момчето.

До момента обвинението срещу тях е за нанасяне на тежка телесна повреда по хулигански подбуди. В показанията си пред местните магистрати тримата посочили, че Ники сам е паднал по стълбите на нощното заведение и е ударил главата си в ръб. Лекарите от „Пирогов“ обаче опровергават думите им.

Последвайте канала на

3346 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Neznayniya voyn.

2014.02.15 | 03:08

2
Dojivotna I na trimata babaiti.dagi hargasat v zatvora.pedali takiva.

2014.02.15 | 03:08

1
Доживотна присъда за тримата ,а не след 2 ,3 години да ги гледаме по улиците !

Добави коментар

Водещи новини