Адвокат: Борисов и Цветанов управляваха като гангстерска шайка

  • 25 октомври 2013 17:43

  • 2969
  • 5
Адвокат: Борисов и Цветанов управляваха като гангстерска шайка
©

Странно е, че отново прокуратурата демонстрира мускули и показва, че може да бъде силен играч на политическата сцена. Използва се формален юридически повод, но това ще се отрази в политиката, какъвто беше случаят с бюлетините в Костинброд. Така коментира адвокатът Михаил Екимджиев в предаването "Лице в лице" по БТВ внесеното в Народното събрание искане за снемане имунитета на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заради загубените документи с информация, представляваща държавна тайна.

Той коментира и осъдителната присъда на Съда в Страсбург срещу България заради акция "Медузите". "Акцията срещу Борислав Гуцанов бе позорна. Специално обучени командоси бяха използвани, за да го арестуват в спалнята пред децата му. Тези формирования са създадени да се борят с наркотрафиканти, а не да плашат невинни деца. В основата на осъдителното решение на Съда в Страсбург е точно полицейската бруталност", заяви адвокатът.

"Минути след акцията тогавашният вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обяви Борислав Гуцанов за виновен, грубо погазвайки презумпцията за невиновност. Тази презумпция като цяло в България не се зачита. Масово, още когато се разглеждат мерките за неотклонение, съдии пишат в прав текст, че са убедени в извършването на престъпление", посочи Екимджиев. "Според Джордж Оруел невежеството е сила. Очевидно имаме силни политици", каза още юристът. По думите му Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа са управлявали страната "в стила на гангстерска шайка".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2969 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.05.27 | 01:43

5
Поредния идиот
2

2017.05.27 | 01:43

4
"Бойко Борисов и Цветан Цветанов са управлявали страната "в стила на гангстерска шайка" Каква по голяма истина от това. Всички го знаем, но всички мълчахме от СТРАХ.

2013.10.28 | 10:21

3
Нищо ново. И ако тъпи и необразовани ги пуснат до властта отново с гласовете си няма да е по-различно
баба гицка

2013.10.28 | 08:40

2
мутри като гуцанов и кирчев /бившия кмет на Варна/ може само да ги целуват от бсп. дпс. тим и кгб --- не познавам достоен Варненец да е казал нещо добро за тях, затриха хубавия град

2013.10.28 | 08:40

1
не е идиот,а адвокат които си прави,и му правят реклама

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини