Хотелиери от Слънчев бряг се жалват на главния прокурор

  • 19 април 2013 08:46

  • 1574
  • 0
Хотелиери от Слънчев бряг се жалват на главния прокурор
©

Хотелиери, членове на Съюз на собствениците - Слънчев бряг,  изпратиха сигнал до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и копие до  министъра на регионалното развитие и благоустройството Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. Те сезират за редица нарушения, извършвани в  източната зона на туристическия комплекс, които създават  сериозни пречки за осъществяване дейността на хотелиерите и  търговците, предаде БТА.

Съюзът сигнализира, че ръководството на "Слънчев  бряг" АД създава пропускателен режим и правила за движение и паркиране на територията на комплекса, като незаконно ограничава достъпа на всички лица, извършващи търговска дейност. Това  съобщи временно изпълняващият длъжността председател на Съюза  Венелин Ташев.

В сигнала се посочва, че в курорта отново се въвеждат такса за достъп, SMS паркиране и репатриране на автомобилите, отново  се определя график за зареждане и такса за това срещу стикер, както и много други правила за движение и влизане в комплекса. Определени са и такси за провеждане на мероприятия от типа  "Бар-кроул", които такси се заплащат от всеки един от туристите, участващи в мероприятията. Таксата се заплаща за това, че  туристите преминават по уличната мрежа на к.к. "Слънчев бряг - изток" от едно заведение до друго, каза Ташев. Той допълни, че в офиса на сдружението са получени десетки жалби от лица, които  са обект на тази икономическа принуда. Хотелиерите настояват главният прокурор да направи проверка и да предприеме незабавни мерки за преустановяване на незаконните действия от страна на  "Слънчев бряг" АД.

Последвайте канала на

1574 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини