Прокурор: Поздравявам Цацаров, че влиза в една от най-светите дирекции на МВР

  • 31 март 2013 09:37

  • 2614
  • 3
Прокурор: Поздравявам Цацаров, че влиза в една от най-светите дирекции на МВР
©

В правосъдната система съм от 22 години и не си спомням друг път да е имало подобна проверка по сигнал за подслушване на политици и журналисти. Мога да адмирирам главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за този смел подход. Не е лесно да влезеш в една от най-светите дирекции на МВР - ГДБОП. Това заяви в предаването "На светло" по Нова телевизия прокурорът Светлозар Костов.

В никакъв случай не намеквам, че има нещо нередно там. Просто това е едно външно място, в което рядко се допуска чужд поглед, допълни той.

В момента, в който здравното състояние на Златомир Иванов - Баретата позволи, ще бъде повдигнато обвинение срещу него, каза той. По думите му, е нечовешко да се нахлува в болницата и да се извършват процесуални действия срещу човек, който се бори за живота си. Състоянието му се подобрява, уточни Костов.

Разследванията на организираната престъпност са бавни и сложни. Те отнемат изключително много време. Ние искаме да дадем знак на обществото, че няма безнаказани лица. Затова прокуратурата се захваща със знакови проверки, защото терапевтичният ефект е важен, заключи той.

Последвайте канала на

2614 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.04.01 | 08:08

1
Сега тъпаци вземете и огласете и кой работи там и ще приключи всичко. Толко му е прашлясалият акъл на Цацаров да чете само папки. Ще видиме сега кой ще му разследва да не е луд.
Независима съдебна система

2013.04.01 | 08:09

3
На някой хора май не им харесва да ги проверяват! Да видим крайния резултат пък тогава да коментираме а?
адмирирамS

2013.04.01 | 08:08

2
И аз го адмирирам главния прокурор ,ама да видиме крайния резултат!

Добави коментар

Водещи новини