Прокуратурата: Няма разследване срещу Мирослав Найденов

  • 20 март 2013 12:49

  • 698
  • 0
Прокуратурата: Няма разследване срещу Мирослав Найденов
©

Разследване срещу Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на за търговия с влияние, оказване на натиск по обществена поръчка и подкуп няма, информират от прокуратурата.

Съществува обаче разследване от 2009 година с абсолютно същите данни, но то е срещу неизвестен извършител, уточняват от обвинението.

Главният прокурор е разпоредил незабавна проверка на хода на делото, както и провеждане на активни действия по разследването лично от прокурор. До Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в не е постъпвал сигнал от  наблюдаващ делото прокурор с твърдения за "получени заплахи от  висш политик" или за опити за упражняване на натиск.

Преди два дни от БСП поискаха да знаят дали в градската прокуратура има досъдебно производство по сигнал на ДАНС за  дейността на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на като министър на земеделието.  Според БСП в конкретния случай ставало дума за организирана  престъпна група за търговия с влияние, оказване на натиск от  висши служители на МЗХ и депутати от ГЕРБ при провеждане на  обществена поръчка за 17 млн. лева за храни по програма със средства на ЕС и предложен подкуп.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
698 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини