Отново отложиха делото срещу Лечков

  • 19 март 2013 12:55

  • 908
  • 0
Отново отложиха делото срещу Лечков
© Булфото

Апелативният съд в Пловдив отложи за трети път делото на бившия кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа., с което той обжалва наложената му 3-годишна условна присъда от Окръжен съд - Стара Загора.

Лечков бе признат за виновен в превишаване на правата си като кмет след като неправомерно е разрешил добиване на инертни материали в полза на софийска фирма. Според обвинението той е ощетил държавата с 14 612 лева и "Напоителни системи" ЕАД - Сливен с 3 882 лева.

Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. и адвокатът му днес не се явиха в съда в Пловдив, заради друго дело в Бургаския апелативен съд. Две от трите вещи лица, ангажирани да изготвят съдебно-техническа експертиза, която да установи вида и количеството на иззетите материали, заявиха, че не могат да се справят с поставената им задача. Според тях тя може да бъде изпълнена от геодезист и специалисти от лицензирана строителна лаборатория.

Заради затруднението на съда да открие вещи лица за заключението, нова дата за делото не беше насрочена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
908 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини