Диана Ковачева оцени работата си с "шестица" (видео)

  • 11 март 2013 12:27

  • 1260
  • 1
Диана Ковачева оцени работата си с "шестица" (видео)
©

Министърът на правосъдието в оставка Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент заяви, че оценява работата на екипа си за "шестица". На пресконференция днес за отчета на ведомството, Ковачева каза, че единственото, за което съжалява е, че не й е стигнало времето да довърши работата си, информира БТА.

Тя посочи, че очаква новият Наказателен кодекс да бъде завършен до средата на май, което ще се случи от екипа на служебното правителство. По думите й проектът е пред завършване и скоро ще има продукт, готов за сериозно обществено обсъждане. Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент отчете, че работата по кодекса за административни нарушения и наказания е завършила, а анализът на знаковите дела у нас е на финалната си права.

Министърът в оставка отбеляза като постижения на екипа й реформата на съдебната система и въвеждането на по-голяма прозрачност при изслушването на кандидати. Тя напомни за магистратите, които не бяха одобрени за определени постове. Ковачева напомни и за въвеждането на пряк избор на членове на ВСС. Ковачева посочи, че се надява скоро да бъде завършен и проектът за електронно правосъдие.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1260 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Репресиран

2013.04.17 | 22:07

1
Ако питаме хората,да ли оценката ще е такава?!,няма обективност,няма безпристрастност и всичко се размива с дълкото правосъдие!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини