Яне Янев: Енергийната мафия трябва да има лице (обновена)

  • 20 февруари 2013 16:05

  • 2347
  • 5
Яне Янев: Енергийната мафия трябва да има лице (обновена)
©

Председателят на антикорупционната комисия в парламента Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, бе на среща с главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в във връзка с енергийната мафия у нас, предаде репортер на novini.bg.

Отново идвам при прокурора на републиката, тъй като още има документи, които трябва да бъдат предоставени, с информация за неправомерно прекратени или върнати производствени дела по въпроса, заяви той. Преди седмица лидерът на РЗС предостави на Цацаров 35 тома документи.

На влизане в прокуратурата Янев обеща, че ще се покаже лицето на енергийната мафия. Трябва да бъдат назовани хората, които са забъркани в схемата, смята той.

На въпрос на журналисти дали зам.-главен прокурор Галина Тонева е замесена и покровителства енергийната мафия, той запази мълчание.

След срещата лидерът на РЗС обяви, че огромна част от внесените в прокуратурата документи са следствена тайна и не може да разкрие на обществеността повече информация по случаите.

Очевидно е, че мафията в енергетиката е покровителствена от най-високото ниво на прокуратурата, от Върховната касационна прокуратура. Сега обаче текат разследвания и имам уверение от Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и Борислав Сарафов, че до ден - два ще има резултати от проверката, обяви Янев.

Лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, не изключи възможността партията да възстанови парламентарната си група. Коментарът му беше направен по повод на на въпрос дали е възможно РЗС да участва в  съставянето на правителство в рамките на 41-то НС. Янев каза, че РЗС се подготвя за избори отпреди година и  половина.

Последвайте канала на

2347 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
denislav enchev

2013.02.21 | 02:06

5
dano ne gresha no mai tova e choveka koito go opliuvat no pone vadi neshto sreshtu naglecite
e

2013.02.20 | 22:43

4
Ами така е Янев,тя-Мафията не е инкогнито,но се представлява от Правителства
оби

2013.02.20 | 22:43

3
И Цацаров нямя да направи нищо. Комунистическотурската мафия постигна своето.Жалко за народа,за децата ни.Помните ли Р.Инджова която навремето каза"...тази страна е обречена на комунизъм...".После дойдоха Виденов,Костов,Кобургготски,Станишев.....все "бележити българи".....мнооого ни е къса паметта байно.

2013.02.20 | 22:42

2
Протестите да се местят пред прокуратурата и съдебната палата !!!

2013.02.20 | 20:44

1
ами да, да разкрие лицето на енергийната мафия и да получи смъртна присъда това трябва, на всяко правителство обещанията бяха че ще разкрие и накаже виновните за разграбването на България, но никой не си ги спази. Европа постоянно ни налива пари и всеки доклад и гласи: "България има КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА! - Направете нещо!" и пак нищо, а всъщност оттам трябва да се започне всичко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини