Наследници на убит по непредпазливост поискаха 150 000 лв. кръвнина

  • 05 февруари 2013 14:52

  • 928
  • 0
Наследници на убит по непредпазливост поискаха 150 000 лв. кръвнина
©

150 000 лв. кръвнина поискаха днес наследниците на убития по непредпазливост 49-годишен Исмаил Осман от самуилското село Кривица. Съпругата му Бахрие Осман и двете й деца са завели в Разградския окръжен съд граждански иск срещу Юксел Молла, Фикрет Хюсеин, Мустафа Ибрям, Сдружение „Лудогорие” и община Самуил, предаде БНР.


Днес искът срещу сдружение „Лудогорие” отпадна, тъй като неправителствената организация е заличена от търговския регистър с фирмено дело от януари тази година.

Бившият вече кмет на селото Мустафа Ибрям, председателят на Сдружение с нестопанска цел „Лудогорие-Самуил“ Юксел Молла и дърворезачът Фикрет Хюсеин получиха условни присъди за това, че на 21 октомври 2010 година са причинили по непредпазливост при трудова злополука смъртта на Исмаил Осмен. Инцидентът е станал при почистване на храсти и дървета в местността Дерелик край Кривица.

Днес ищците и ответниците по делото поискаха да бъдат разпитани свидетели, които да разкажат какви са били отношенията между съпрузите и децата в семейството. Тъй като някои от свидетелите отсъстваха, делото бе отложено за март.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини