Прокурор поискал подкуп от Лечков

  • 01 февруари 2013 09:41

  • 2186
  • 2
Прокурор поискал подкуп от Лечков
©

Покрай петте дела около мен един заместник окръжен прокурор стана окръжен прокурор. Лесничко е, нали? Самият той преди време ми каза: “Ако не плащаш на мен, ще плащаш на съдии. А ако не плащаш на съдии, ще плащаш на адвокати. Това заявява в интервю за “Преса” бившият кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Той твърди, че става дума за прокурор Пламен Стефанов. “Но той естествено ще отрече”, смята Лечков. Той не подал обаче жалба срещу прокурора, защото не виждал смисъл – “На кого да се оплача? Гарван гарвану око не вади”, допълва бившият кмет.

Той смята, че атаките срещу него са били с една единствена цел – да бъде отстранен от кметското място. Лечков твърди, че като градоначалник се справял повече от добре. “Аз бях първият кмет, който имаше най-много одобрени проекти. Още през 2003-2004 г. съм сформирал екип, които да работят в тази насока, защото знаех какво следва и се интересувах. Все пак съм живял на Запад и това, което съм научил, се постарах да го приложа и в България”, казва Лечков.

По повод многото дела срещу него и трите осъдителни е едната оправдателна присъда, екскметът на Сливен казва: “Не казвам нищо за съда – нито хубаво, нито лошо. Но някой като ми вади оправдателната присъда но някой като ми види оправдателната присъда на втора и трета инстанция, ще каже: “Да, ама той си плати”.

Пред вестника набеденият за подкупен прокурор Пламен Стефанов заявява: “Лечков е известен с това, че може да каже всичко за всекиго. Няма да му влизам в тона и да коментирам подобни твърдения”.

Последвайте канала на

2186 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.02 | 13:06

2
За прокурори, съдии, политици и т.н. Лечков е напълно прав. Вижте на кого са имотите по черноморието и зимните курорти и кой ги е одобрил.
КОКИНОВ

2013.02.01 | 23:17

1
На мен ми плаща дпс. та побоя да ми се вижда като милувка!

Добави коментар

Водещи новини