Гледат дело срещу Йордан Лечков

  • 18 декември 2012 09:35

  • 641
  • 0
Гледат дело срещу Йордан Лечков
©

Съдът в Сливен ще гледа днес делото срещу бившия кмет на община Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. за злоупотреба със служебно положение.

Делото бе отложено по преценка на съда, за да бъдат събрани допълнителни писмени доказателства, съобщи съдия Мартин Данчев, който е говорител на Окръжен съд - Сливен, цитиран от Дарик. Делото вече бе отлагано на заседанието на 5 октомври. Тогава бяха разпитани петима свидетели и вещо лице. Според обвинението по делото, Лечков е поискал от директорката на Трето основно училище "Д-р Иван Селимински" в Сливен да прекрати обществена поръчка за направа на ограда на учебното заведение, като е използвал служебното си положение, за да облагодетелства гражданско дружество.

Досега делата срещу Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. се гледаха в други съдебни райони, тъй като магистратите от Окръжен съд - Сливен си даваха отвод. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
641 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини