БСП: Николай Младенов иска да разпродава имоти зад граница

  • 04 юли 2011 13:24

  • 1120
  • 2
БСП: Николай Младенов иска да разпродава имоти зад граница
©

Ще следим много внимателно всички действия на министъра на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 по отношение на продажбите на българските имоти в чужбина. Това предупреди лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

С идеологически заклинания не може да прави на глупаци българското общество, когато приключи мандата ще го търсим и в чужбина, закани се социалистът. Продажбата на суверенитет ,когато се премахва дипломатическото и професионално начало, едноличните политически сделки на министъра няма кой да ги спре. Независимо от съдбата на промените в Закона за дипломатическата служба при следващите избори БСП ще настоява законопроекта да бъде анулиран, заяви Станишев.

Предупреждавам всички, които сега са се наточили да заемат постове на посланици да си помислят два пъти , защото времето лети и нищо не е вечно, заяви лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
1120 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.07.04 | 16:25

2
Нищо не е вечно , но едно е сигурно,ти власт не ще видиш никога,гаден мръсен долен комунистически педал.
Николова

2011.07.04 | 16:25

1
Ей писна ни от крясъците на Сергея,дето мълчеше като риба когато неговите другари крадяха на поразия. Нямам думи за наглите комунисти ,явно генът им е такъв...отговарящ на поговорката "Крадецът вика дръжте крадеца!"

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини