Мая Манолова нападна Десислава Атанасова

  • 14 ноември 2012 16:39

  • 2527
  • 3
Мая Манолова нападна Десислава Атанасова
©

Депутатът от БСП и член на здравната комисия Мая Манолова обвини министъра на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, че не изпълнява своя ангажимент да осигури нормална работа и увеличение на заплатите за работещите в кръвните центрове.

Аргументът, че пари няма, не издържа, защото има едни 50 млн. лева, които се размятат между НЗОК и Министерството, заяви червената депутатка, цитирана от БНР. Тези пари могат да бъдат използвани за кръвните центрове, защото ако кръвните центрове и проблемите тях са част от националната сигурност, допълни Манолова. Редно е работещите там да получават заплатите на служителите в ДАНС. Добра е и идеята на всеки крупен бизнесмен, освен по един футболен отбор, от правителството на ГЕРБ да се посочи и по един кръвен център, на който чрез спонсорство да се осигури нормалната работа, заключи Манолова.

 


Последвайте канала на

Филип Епитропов
2527 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.15 | 13:23

3
Другарката Мая-Балалая не спи. ИЗПЪЛНЯВА ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ. ДА СВАЛИ БОЙКО!

2012.11.15 | 13:21

1
Много си нагла ма,овца червена,я си спомни како им давахте и по колко им увеличихте заплатите на хората спрямо инфлацията която ни докарахте без да има Световна Ик. Криза и дефицит в бюджета!!! Много сте насрани червените боклуциии бе.

2012.11.15 | 13:22

2
Олеле ти си направо за лудницата. Знаеш ли кой изкриви здравната реформа в България - имаше един зъболекар - ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ - министър на здравеопазването. Проекта по това време го предложи скъпият рицар Иван Костов и затова сега сме в такова положение - един лекар-специалист в отделение на Общинска болница има осн.заплата - 560 лв.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини