Мирослав Найденов: Вотът на ДПС замазва гафа на Доган за Балканската война

  • 14 ноември 2012 08:27

  • 1543
  • 2
Мирослав Найденов: Вотът на ДПС замазва гафа на Доган за Балканската война
©

Искането за вот на недоверие е опит да се замаже гафа на Ахмед Доган с изказването му за Балканската война. Това предположи министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

На отчетна конференция на ДПС Ахмед Доган предизвика истински скандал, след като нарече Балканската война етническо прочистване, което може да се сравни с Възродителен процес. По време на своя мандат БСП имаха възможност да насочват евросредства към общините, но Брюксел им спря субсидиите. В Сатовча са сключени договори за 21 млн. лв., а кметът от ДПС. Така Найденов коментира обвиненията, че ГЕРБ пазарува кметове с обещания за европроекти. Случаят нашумя след скандала свързан с кмета на Съединение Георги Руменов, който реши да подаде заявление за членство в ГЕРБ, а после се отметна и реши отново да остане БСП.

Европейската комисия потвърди нотификация за подпомагане на 20 млн. лв за свиневъдство и птицевъдство. 100 млн. лв. влязоха вече в говедовъдството, припомни Найденов. С подпомагането ще се овладее ценовия шок предизвикан от основните стоки свързани с фуражите. Това не е дотация за цени, но влизат в секторите и позволяват крайния продукт да не поскъпва, уточни земеделският министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
1543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пацо

2012.11.17 | 13:06

2
Вярно е.Това са кенгура-скок подскок, само папкане да има.
ВРАЧАНИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.11.17 | 13:06

1
Найденов носи най измекярската душица в България !

Добави коментар

Водещи новини