Петков иска анкетна комисия за случая с пребитите френски граждани

  • 12 ноември 2012 19:45

  • 829
  • 3
Петков иска анкетна комисия за случая с пребитите френски граждани
©

Депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в съобщи в Плевен, че ще настоява за създаването на временна анкетна комисия в Народното събрание, която да разгледа инцидента с пребиването на петима френски граждани в нощта на 16-и октомври в нивите край плевенското село Коиловци.

Според Петков институциите необяснимо мълчат и истината около случая се потулва. Той смята, че се прикрива тежко престъпление. По негова информация чужденците са проникнали незаконно в страната, като някои от тях са били с фалшиви документи за самоличност, а в багажа им е открито наркотично вещество. Петков, като бивш министър на вътрешните работи, търси отговор на въпроса, защо не е направен оглед на мястото на сбиването на чуждите граждани с трима местни жители и защо още не са открити гилзите от изстреляните патрони, съобщи БНР.

Само истината и ясният отговор за случилото се, ще успокои създалото се напрежение сред хората в село Коиловци, убеден е Петков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
829 3

Коментари 3

Добави коментар
Тоя па...

2012.11.13 | 21:21

3
Банда френски педали яли бой от българските, селски спец-части, както по време на Първата световна! НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО! Каква анкета, каква комисия?

2012.11.13 | 21:21

2
Tozi pyk i toi kakwo se mychi da si naprawi piar, emi nai-weroqtno ne e nishto losho, iska li sa da hwanat nqkoi golqm ukriwasht se mafiot. Kakwo mi raztqga lokumi i se mychi da se pokaje w nowinite, ae lqgai si.

2012.11.13 | 17:53

1
potulva se za6toto v koilovci parvo e..t,posle biyat

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини