Доган с 12 гардове в ресторант в Гоце Делчев

  • 04 юли 2011 07:43

  • 2733
  • 2
Доган с 12 гардове в ресторант в Гоце Делчев
©

Лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от изправи на нокти вчера полицията в Гоце Делчев и персонала на клуб "Ванита", след като в 22.30 часа в петък пристигна в града с охранители от централата на ДПС и НСО, пише “Струма”.

Часове преди тайната визита на Сокола в Гоце Делчев млади и яки мъже ангажираха 50 места в лятната градина на клуба с условие да не се допускат външни хора. Те са изискали да няма музика и да бъдат приготвени 50 блюда - салати, вечери и напитки.

Резервирането на лятната градина на местния ресторант бе запазено в тайна до пристигането на лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Пред вратата на лятната градина веднага застанаха 5-6 охранители и още толкова пазеха Сокола. В продължение на няколко часа заведението бе наблюдавано от колите от служители на НСО, като за подкрепление бе поискана и допълнителна полицейска охрана.

На отделна маса, отдалечена от другите седнаха за тайна среднощна завера Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, кметовете Ахмед Башев и Арбен Мименов, бившият зам.-областен управител Сюлейман Арунов, областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин и ексвеликият депутат от Айруш Хаджи. Икономически и партийни въпроси нищели до полунощ шестимата, като най-щастлив от всички изглеждал кметът на община Гърмен Ахмед Башев.

Сокола разяснил политическата тактика на ДПС в региона за предстоящите местни и президентски избори. Той настоял младите да се включат активно със свои проекти и да печелят европейско финансиране и субсидии по мерките, които предстоят да бъдат отворени за селските региони, земеделието, животновъдството и др. като алтернативна заетост.

Последвайте канала на

Novini.bg
2733 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гражданин

2011.07.05 | 04:49

2
Дори да е чист,като момина сълза,тази потайност и говорене в тесен кръг,кара хората да не му вярват.Аз съм убеден,че всички симпатизанти на ДПС, гласуват по нареждане и със страх.
гражданин

2011.07.04 | 12:06

1
Дори да е чист,като момина сълза,тази потайност и говорене в тесен кръг,кара хората да не му вярват.Аз съм убеден,че всички симпатизанти на ДПС, гласуват по нареждане и със страх.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини