Сидеров: Все още България е колониална държава

  • 08 ноември 2012 13:27

  • 996
  • 7
Сидеров: Все още България е колониална държава
©

"България продължава да бъде колониална държава", заяви  по време на обсъждането на проектобюджета за следващата година лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Всичко, което генерира печалба в България, е в чужди ръце, в ръце на чужди монополисти", заяви Сидеров.

"Ниските доходи в България са порок номер едно и това трябва да се промени, каза Сидеров. „Ако не искаме да избягат от страната още няколко хиляди млади хора, трябва да обърнем модела. Моделът може да се обърне, когато се акцентира върху българския бизнес”, заяви Сидеров.

Според него България може да се измъкне от кризата като види, че светът е много по-голям от Европейския съюз. „От ЕС ни потупват леко по рамото за ниския дефицит, но не се интересуват от нас. Доходите у нас са 9 пъти по-ниски от тези в Европа. В Гърция минималното заплащане е поне три пъти повече от това в България”, посочи лидерът на „Атака”. Според него не е вярно, че няма пари в държавата. „Имаме златни залежи за стотици милиарди. Имаме и нефт, и газ, които се дават на концесии на чужди фирми. Имаме пари и за по-високи доходи, и за развитие на собствена икономика, само че трябва да преодолеем страха да не ни се скарат от някое посолство”, посочи Сидеров

Последвайте канала на

Десислава Станева
996 7

Коментари 7

Добави коментар

2012.11.13 | 22:46

7
За мен от цялата работа е хубаво едно, че го видях колко струва поне този Волен предварително, за всичките години и различни мандати в парламента преди да се излъжем и да му дадем цялата власт и на такъв. Но и той е добре човека де, успя и успява да живее като крал и да осигури него си и близките си от всякъде.

2012.11.13 | 17:54

4
Ами като ги знаеш Сидериус, защо досега не ги оправи нали си във властта и все със силните на деня или 5, че и повече години оправя родата, а сега понеже идват избори се сети за тях?! Не че и другите не са маскари де, ама то и това се знае.

2012.11.13 | 17:54

6
Волен Сидеров досега не е бил във властта.
Ринзо

2012.11.13 | 17:54

5
Чичо Волен е популист, но в случая не е казал неверни неща. Само дето едно е да казваш, друго е да го направиш.
malko dete

2012.11.13 | 17:54

3
sram za Teb/e ,shtoto si kato teen/age boy- iska da se vrtne ama go e strach i praska/naliavo-nadiasno sam si, niamash podk/replenie i si ostavash v dom.kiler iasno! taka shte e i do 2230 godina ako ne se vmestvame v svetovnata pol.shema sme do ....out

2012.11.12 | 19:38

2
Браво , всичко това е истина ,от 89 до днешен ден България е колония съсипвана от вътрешни и външни врагове
do 5

2012.11.10 | 18:13

1
Да участва някой в политиката или да има власт са две различни неща.И в кои предишни мандати Сидеров е управлявал?Последните правителства са на тройната коалиция,герб,ндсв,сдс къде си видял управление на АТАКА.Нито е имал постове,нито власт Сидеров не манипулирай с непроверени твърдения.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини