Румен Петков: Французите може да са били на селски туризъм в Коиловци

  • 04 ноември 2012 17:25

  • 8151
  • 6
Румен Петков: Французите може да са били на селски туризъм в Коиловци
©

Държавата реагира изключително неадекватно по случая в Коиловци. Имаше незаконно влизане на наша територия, имам информация, че французите са били с фалшиви документи, а освен това са пренасяли морфин - т.е. налице са три престъпления.

Това заяви в предаването на Нова телевизия "Всяка неделя" депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в във връзка със скандала с битите от трима българи в плевенското село Коиловци французи, за които френско издание изнесе данни, че са военни разузнавачи на учение.

"Ако е имало предварителна уговорка за учения, е трябвало районът да бъде обезопасен. Какво означава трима български граждани да излязат и да ги опердашат? "Туристите-любители на екстремните спортове" не са се подчинили на заповед на представител на българските правоохранителни органи. Трябва да се провери и дали са били издирвани от българската прокуратура. Имам основания да твърдя, че петимата французи са отведени от плевенската болница на честна дума, без да са представени необходимите документи. Франция показа, че се грижи за гражданите си, но на нас случката показва, че държавата ни е разграден двор. Нали разбирате, че няма как вятърът да е духал парашутистите 48 километра", добави той.

"Поставил съм съответните въпроси към ресорните министри и главния прокурор. Може би трябва да попитам и земеделския министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на дали французите не са били на селски туризъм, след като вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа твърди, че са туристи. Случаят трябва да бъде изчистен", категоричен бе депутатът от левицата.

Кметът на Коиловци разказа, че французите опитали да прегазят с джипа тримата българи, след което спрели и започнала схватката, завършила безславно за чужденците.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8151 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Жан Валжан

2012.11.08 | 00:15

6
Според мен са търсили Румен Петков да го бият, защото не си пие редовно лекарствата. Мисля, че е време да го вкарат в лудницата!
1

2012.11.07 | 19:49

5
От коя партия беше кмета на Коиловци? Май беше от БСП и май беше получил първото отличие наречено на името на Николай ДобревІІІХа,ха,ха.....

2012.11.05 | 20:54

2
Браво българи юнаци! Е на тва му викам и селски туризъм и екстремни спортове едновременно. Моля следващете смелчаци да заповядат! Като идват на черноморието да се напиват като свини защо да не дойдат да хапнат и малко селски кютек.
fizika77

2012.11.07 | 18:20

4
Държава няма! Кой защитава хората-никой! Правилно са решили-поздравявам ги!
Ивох

2012.11.06 | 19:55

3
Петков + Плевен =Разграден двор........................ищеее
malko dete

2012.11.05 | 19:32

1
nashata drzhava e silna, shtoto imame hrabri zashtitnici po gori i polia foruma e slab, samo mrunka i zaplashva da zamine chrez port 1,2 SOF AIRPORT rezil e i tova, che po-krainite izkazvania, mi se iztrivat az obache sam niama da zaminavam nikude i tuk prostotiite niama da priemam

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини