Кандидат - кметове на изпит при Борисов и Цветанов

  • 02 юли 2011 07:12

  • 4486
  • 2
Кандидат - кметове на изпит при Борисов и Цветанов
© Булфото

На четири очи с вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа лидерът на ГЕРБ ще пресее кандидатите за втората партида градоначалници през почивните дни.

Първата група от 30 кандидат-кметове на управляващите ще бъде официално обявена в неделя. През уикенда Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветанов се захващат с мераклиите за кметове в някои от спорните области с много кандидати. Част от бъдещите градоначалници може да бъдат привикани на лична среща с премиера, разказаха депутати. ГЕРБ събират кметовете си за срещата в неделя с покани, пише в. "Стандарт".

От партийната централа са изпратили покани или обаждания на утвърдените на първи тур кандидати, разказаха самите номинирани. "На мен ми се обадиха по телефона от централата", разказа кандидатът за Гоце Делчев Георги Андонов. С писмена покана от централата пък е номинираният за Кюстендил Николай Татарлиев, обясниха от местната структура. Татарлиев е надпартиен избор с одобрението на вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той обаче все още не се е срещал с премиера Борисов.


Генерала няма да се види с нито един от номинираните преди официалното им представяне в неделя. Част от кандидатите за кметове вече са се чули помежду си по телефона, за да се уверят в окончателните си номинации. "На мен ми се обади кандидатът за Пещера - кметът Стелиян Варсанов. Може дори да се организираме и да пътуваме заедно до София", разказа кандидатът за Велинград Ангел Даскалов. Той уточни, че ще пристигне половин час преди срещата, за да може да се види с всичките си бъдещи колеги в кампанията. Сред кандидатите ще бъдат номинираните за Поморие, Сандански, Нова Загора, Гоце Делчев, Разлог, Раднево, Казанлък, Пещера, Троян, Елин Пелин, Етрополе, Борово, Добрич, Бяла, Аксаково и други по-малки общини.


За обявяването в неделя са поканени освен номинираните в малките общини и част от утвърдените областни градове. Областният управител на Пловдив Иван Тотев и бургаският градоначалник Димитър Николов също ще са на линия в неделя. От Стара Загора ще се яви депутатът Живко Тодоров, а Русе ще представи Пламен Нунев. Два дни преди обявяването пък в Монтана си избраха единодушно кандидатурата - бившия кмет и ексседесар Людмил Кръстев. Той също ще присъства на срещата в неделя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.02 | 18:32

1
Тоя неграмотник Борисов да изпитва.....?!!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA КАКВА ПАРОДИЯ?!!!

2011.07.02 | 18:33

2
На майка ти у путката.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини