Депутатски въпроси към 11 министри в днешния парламентарен контрол

  • 26 октомври 2012 06:49

  • 540
  • 0
Депутатски въпроси към 11 министри в днешния парламентарен контрол
©

Днес депутатите ще гледат на второто четене на промените в Закона за физическото възпитание и спорта.

По време на парламентарния контрол 11 министри ще отговарят на депутатски въпроси.

За цените на лекарствата през последните месеци ще говори министърът на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Тя трябва да обясни как държавата ще осигури достъпна болнична помощ догодина.

Към министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена има въпрос за бъдещето на ВиК дружествата в България.

Министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко ще отговаря за правилата и критериите за предоставяне на еднократна финансова помощ на пострадалите от земетресението в Перник. Той ще представи и мерките за стимулиране на раждаемостта и подпомагане отглеждането на деца до края на мандата на правителството.

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ще обясни пред депутатите как върви реставрацията на паметника на Цар Освободител, а министър Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото - за уговарянето на мачове във футболния шампионат и оценката на поверената му институция.

Последвайте канала на

540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини