Сидеров: Незабавно освободете Ангел Семерджиев

  • 01 юли 2011 11:33

  • 4517
  • 3
Сидеров: Незабавно освободете Ангел Семерджиев
© Булфото

През 2009 г. българският народ даде гласа си на партия ГЕРБ с надеждата, че нещо ще се промени.

Политиката на ГЕРБ, която продължава да се води днес не е в интерес на народа - замразени доходи, замразени пенсии, в същото време вдигащи се ток и парно. Това се прави по един подъл начин в средата на лятото, когато уж не се усещат сметките, каза още Сидеров.

Другата подлост е на ДКЕВР, защото г-н Семерджиев се договаря за цените на парното и ел. енергията с монополите, а после той си купува скъпа кола. Нашият призив е да бъде уволнен Ангел Семерджиев веднага, защото си играе с българския данъкоплатец.

Последвайте канала на

4517 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДО КОГА

2013.03.08 | 15:29

3
Съгласен съм с господин Судеров. Но въпроса не е в Семерджиев, а в това, че няма депутати в парламента които да мислят за народа който е гласувал за тях. За всичко което са случва в сраната са виновни депутатите. Създават се лобита от депутати мекерета които не стават за нищо но гласуват за това което им кажат и си вземат паричките, то в общия кюб нали не се вижда. Нито една партия в момента няма човеши потенциал да управлява страната. В редиците им се вляха не специалисти и професионалисти , а некадърници и неудачници които не са се реализирали и с нищо не са допринесли за развитието на нацията ни. Могат само едно - да крадат. Ако продължава така скоро пак ще се пеят патриотични песни в парламента. Зимата идва. Хората през лятото живеят трудно, а как ще бъде през зимата. Защо лъжат за инфлацията в страната. Та само банките залагат инфлация в страната 15-20% със лихвите които искат. Какво ще стане когато чуждите банки си приберат парите? До кога ще гледаме празната чиния в домовете си? До кога ще бягат децата ни в странство?
Гражданин на РБ

2011.07.02 | 19:54

2
Напълно съм съгласен. Тоя боклук Семерджиев отдавна трябваше да му бият шута, ама нали ГЕРТ са същите крадци като предишните, не хапят ръката, която ги храни, т.е. монополите...
pipo

2011.07.02 | 16:11

1
G-n CEMERDJIEV E KOMPETENTNOTO DLJNOCTNO LIZE,KOETO MAKAR,4E RAZBIRA QCNO KAKVO E NEOBXODIMO DA CE NAPRAVI -PRAVI TAKMO OBRATNOTO ZATOVA E BOKLYKA,KOITO TRQBVA DA BADE IZXVARLEN I TO VEDNAGA.PODKREPQM CIDEROV ZA TOVA,4E KAKVA NE6TATA TAKIVA KAKVITO CA.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини