Плевнелиев ще се срещне с премиера на Израел Бенямин Нетаняху

  • 23 октомври 2012 07:22

  • 596
  • 1
Плевнелиев ще се срещне с премиера на Израел Бенямин Нетаняху
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който е на държавно посещение в Израел, ще се срещне днес с премиера Бенямин Нетаняху.

Програмата предвижда посещения на държавния глава във високотехнологичен парк в Ерусалим и в научноизследователския център "Вайцман" в Тел Авив. Президентът ще има среща и с представители на Асоциацията на рисковия капитал - фондове, които инвестират в малки стартиращи компании, и ще участва в дигитална конференция в Тел Авив.

Привличането на израелски инвестиции във високотехнологичните производства и услуги в България, както и опитът на Израел в областта на връзката "Образование - информационни и комуникационни технологии - бизнес", ще бъдат сред основните теми на визитата.

По-късно днес в Тел Авив президентът Плевнелиев ще се срещне с представители на българската общност в Израел.

Последвайте канала на

БТА
596 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БЯЛ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ГОТОВ ЗА ЖИВОТ НАВЪН

2012.10.23 | 23:09

1
НИ ЕСМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И НЕ РАЗБИРАМЕ ЧИИ ГО ТЪРСЯТ ТАМ.АБЕ КАК НЕ ОТИДОХТЕ ПО ПОКАНА В ИСТИНСКА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВНИК ДА ДОЙДЕ С КЕФ ТУК............... МНОГО СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ И СЕ СРАМУВАМЕ МНОГО ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини