ДСБ: БСП и ГЕРБ искат да отклонят вниманието на хората чрез референдума

  • 22 октомври 2012 13:19

  • 618
  • 3
ДСБ: БСП и ГЕРБ искат да отклонят вниманието на хората чрез референдума
©

"От ДСБ сме против провеждането на референдум за строителството на нова ядрена централа", обяви по време на брифинг лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Според тъмносиния лидер референдумът има цел да създаде алиби за източване на още средства от българските данъкоплатци. "Чрез референдума БСП и ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието на хората от отчайващата липса на идеи и мерки на двете партии за излизане от кризата", посочи Костов.

Във връзка със сформирания нов съюз в рамките на СДС членът на ръководството на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви, че мнозинството от българските граждани са за единство на опозицията. "Винаги сме били за единна опозиция, разграничаваща се от управлението на ГЕРБ. Единна десница би имала много по-голямо влияние в следващия парламент", коментира Кънев.

По думите му, разделянето на десницата обслужва фактори извън нея и в този смисъл противопоставянето между ГЕРБ и формацията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 изглежда доста фалшиво, защото в опитите си да разбие СК, ГЕРБ, всъщност, подпомага политическото развитие на нейния проект.

Последвайте канала на

Десислава Станева
618 3

Коментари 3

Добави коментар
Георги Иванов

2013.03.14 | 15:04

3
Иван Костов от ПСИХОПАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ - щял да се пенсионира в НС !!!!
Иван Мишков

2013.03.14 | 15:04

2
Иван Лостов от ПСИХОПАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ - ние сме против референдум и против всякакви електроцентрали. Ние си имаме ИМОТИ И КАПИТАЛИ и на нас не ни трябват електроцентрали. Ние можем да грабим,да присвояваме,да строим бензиностанции и хотели и да създаваме ЛИКВИДАЦИОННИ СЪВЕТИ във всички ТКЗС-та и по всички земни кълбета........
nacist

2012.10.23 | 14:24

1
така е като имаме такава изборна система така и ще си карат пожизнени

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини