Комунист: Европейските цървули не ни интересуват

  • 20 октомври 2012 17:07

  • 8457
  • 45
Комунист: Европейските цървули не ни интересуват
©

Цинично и грубо е да отричате миналото. Това заяви в предаването "Карбовски: Директно" Костадин Чакъров от Съюза на комунистите в България.

ДСБ иска да има санкция за всеки, който реабилитира или отрича престъпния характер на комунизма. Провеждането на вчерашната конференция в Софийския университет по повод 70-годишнината от раждането на Людмила Живкова Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва определя като незаконно. Това, което ни прави немодерни, е да си разказваме, че по времето на Тодор Живков е било хубаво, категоричен бе той. Депутатът от ДСБ коментира, че тоталитарният режим е отречен и от българското, и от европейското законодателство.

Вие непрекъснато се позовавате на Европа, но за нас европейските цървули въобще не са мярка за нещата, контрира Чакъров. Ние, комунистите, искаме оценката да не ни се пише в Брюксел и да ни се налага. Ние искаме оценката да ни се пише от българския народ, каза той. Престанете да ни плашите и да размахвате пръста на Европа. Тодор Живков, като ръководител на суверенна и икономически силна държава, е носител на най-високите държавни отличия на 90 процента от европейските държави с изключение на Великобритания. Коя Европа тогава е искрена, попита Чакъров - тази, която го награждаваше, или тази, която съди режима. Сега някакви бабички се явяват, някакви парцалеси, които казват, че това е фашизъм. Те искат в България да се размахва пръст и да се отрича миналото, каза комунистът. Според  него е цинично и грубо да се отрича миналото.

Последвайте канала на

8457 45

Коментари 45

Добави коментар
Син съм на Земя Прекрасна Син съм на Юнашко Племе

2012.10.22 | 01:42

26
Людмила Живкова- Светла и Памет ! Допринесе в пъти повече за културата и образованието по времето , когато със социализма се гавреха партийните протежета и неграмотните Селяндури- псевдо-партизани и ятаци. Людмила е кръстницата и майката на "Асамблея на Мира" това беше една от големите крачки , които България направи в хода си към Демокрацията. Наглост и Простотия е да се дерат срещу името и приноса и разни Неграмотни и Анти-Социални Мутри удавени в омраза и алчност ,забравени от Бога и народа!

2012.10.22 | 01:42

25
Един час дърдореше" дълбокомислени "клишета,нищо смислено и логически обосновано,освен една дива,омраза и пещерен антикомунизъм.Пренасяш личностната си омраза(омразата на неуспелия) в публичното пространство.Ти си за психиатър,не за психотерапевт.
NARODA

2012.10.21 | 14:42

2
N R O D A GO NIAMA OSTANAHTE SAMO----K::::::::

2012.10.21 | 14:42

3
Do nikolai martinov: da ti go rugna v 4ovkata ''demagoK''!!!
Мен

2012.10.21 | 14:42

4
Ами прав е този комунист - нещо грешно да е казал ? Даже е много мек като ги нарича "европейски цървули" и "парцалеси"...
dim

2012.10.21 | 09:06

1
Gupaci nechtastni zachto ne mi puskste komentarite?
predi 89-ta

2012.10.21 | 14:43

5
da jivee komunizma,kapitalizma ubiva balgarina.Kolko miliona bqhme,a kolko ostanahme,iz4ezvame,kapiotalizma 6te ni dovar6i
леле

2012.10.21 | 21:40

14
не съм убил птичка през живота си, ама мисля че мога да одера всеки един комунист жив без да ми мигне окото! вие сте по-лоши от фашистите и скинарите!! предните поне следват някаква кауза, да изчистят нациацията, а вие следвате как да си напълнините шкембетата. ако комунизма беше толкова велик, нямаше по времето на рейгън БВП-то на сащ да е в пъти по-голямо.. ама кво ли обеснявам на някви селяни.. всички сте за масов разстрел.
do 8

2012.10.21 | 14:43

6
Bezplatno obrazovanie,medicinsko obslujvane,gradini za decata ni,zeleni plo6ti,sigurna rabota,spokoen jivot,4isti ulici,vkusni hrani,ka4estveni drehi.....koyto noj vadi ot noj umira e kazal naroda
35 годишен

2012.10.21 | 14:43

7
И аз съм живял за малко през комунизма и да се отрича какво е направено тогава е пълна простотия и опит за трупане на дивиденти от хора, които нямат представа и само са чували за онова време. Знам какво ми беше детсвото и знам как в Европейска България сега ме е страх да пусна детето си до магазина дори. А приносът на Людмила Живкова е толкова голям, че за последните 20 години не е създадено и 10% от това, което тя е направила за 5 години по онова време. Помня, че едно време нямаше новини на турски по БНТ, а вие си мразете комунизма колкото искате. За това пък имаше държава и хора в нея. Селата не бяха пусти и в повечето градове като сега само старци и цигани... Мда , може режима да е бил тоталитарен, но сегашният с нищо не е по-добър. Това , че сега можеш да псуваш управляващите на воля безнаказано, не прави живота на никого по-добър или пенсионерите сити. PS;Не съм дете на партийни функционери , дори напротив , но фактите не могат да бъдат отричани.

Добави коментар

Водещи новини