Тафров: Людмила Живкова е нацистко отроче

  • 19 октомври 2012 06:40

  • 3422
  • 7
Тафров: Людмила Живкова е нацистко отроче
©

Представителят на България в ООН и член на ДСБ Стефан Тафров сравни вчера дъщерята на Тодор Живков - Людмила, с нацистко отроче, пише "България Днес".

"Позор! Все едно германски университет да организира конференция във възхвала на някое нацистко величие или неговите отрочета", написа в профила си във Фейсбук Тафров по повод провеждането на научна конференция в Софийския университет за годишнината на Живкова.

Междувременно депутати от Синята коалиция разпространиха декларация, с която призоваха СУ да отмени конференцията. Те са възмутени от опитите на проф. Илчев да използва ВУЗ-а за политическа пропаганда  в полза на БКП/БСП.

Жени Живкова коментира ситуацията с думите, че би препоръчала на Стефан Тафров да погледне за втори път резолюциите на ООН, с които са подкрепени идеи на Людмила Живкова, а що се отнася до СУ - той е автономна институция, а десните депутати се опитват да му диктуват какво да прави.  

Последвайте канала на

3422 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Адолф Хитлер

2017.03.25 | 21:10

6
Хер Тафров,извън това, че такива като Вас ги пращах в газовите камери, кажете някой " културтрегер " от пожарникарското правителство, а и от което и да е след 1989 г., който да е направил и половината от това, което Живкова е направила за културата в България. Държа да подчертая, че не съм комунист и никога не съм бил!!!!!!!! Стойте си там, където са Ви " намърдали ", уплътнявайте си свободното време с гейски закачки и си трайте. Защото пак ще издухам праха от камерите!
бивш българин

2017.03.25 | 21:10

7
Мръсно, вонящо червено животно, дето "никога не си бил комунист", това, че си се наименувало "Адолф Хитлер", не те превръща в нищо повече от мизерната комунистическа твар, каквато си. Какъв е Тафров, що е нацизъм и що комунизъм, безсмислено е да ти обяснявам. НО, ЛЮЦА ЖИВКОВА САМО СЛУЧАЙНО ИМА ИЗВЕСТНО ПОЛОЖИТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. В СЪЩНОСТ, ОТРИЦАТЕЛНОТО Й ВЪЗДЕЙСТВИЕ Е МНОГО ПО-СИЛНО (около нея, цяла камарила бездарници като Райнов, Левчев, Старчев и пр. "управляваха" културата и я "формираха") - ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА КУЛТУРАТА НИ ДНЕС, КОГАТО ТЯ Е В РЪЦЕТЕ ТОЧНО НА ЛЮЦИНОТО КОТИЛО (напр. Светлин Русев), ТА ЧАК И БИОЛОГИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЖЕНИ ЖИВКОВА СЕ МЕСИ ТАМ. ЛЮЦА НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗКРАЙНО ГЛЕЗЕНОТО ОТРОЧЕ НА ТАТО, КОЕТО ТОЙ ПОЖЕРТВА, ДАДЕ ГО КУРБАН НА СЪВЕТИТЕ, ЗА ДА ОСТАНЕ ДА ДЕРИБЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ. НЯМА КАКВО НАУЧНО ДА СЕ ИЗСЛЕДВА И ПРОУЧВА ОКОЛО НЕЯ - ТЯ БЕЩЕ СУЕВЕРНА И ОГРАНИЧЕНА СЕЛЯНКА, КОЯТА СЕ ГОТВЕШЕ ДА НАСЛЕДИ БАЩА СИ. А за вонящи твари като комуниста, прикрит под "Адолф Хитлер", просто не ме се хабят повече думи.
ДЯДО ГРОЗ

2017.03.25 | 21:09

5
Камъни се хвърлят по плодно дърво,защото от него ще падне плод,а от драки като Тарфов човек само трябва да стои далеко.
Георги Марков

2017.03.25 | 21:09

4
Браво на Тафров, единственият български политик, който казва истините за българския комунизъм в прав текст!
pop krastyo

2017.03.25 | 21:09

3
Подкрепям „научната”конференция, но темата е погрешна . . . Правилната тема е: „На кого и за колко Людмила продаде Тракийското Златно Съкровище и защо никой не го търси ? ” Видя се що за професор е Илчев, кое нарича наука и как промиват мозъци в СУ, затова не се чудете, че будните младежи следват в чужбина . . .
агент 007

2014.02.15 | 15:54

2
докога този педал ще се подвизава в ООН-сигурен съм, че за такъв като него след време никой няма да се сеща....

2013.10.04 | 03:55

1
Нагли тапири от сайтчето ченгенайско, ЗАГЛАВИЕТО ВИ, ОСВЕН ЧЕ Е МАНИПУЛАТИВНО, Е И ФАКТИЧЕСКИ НЕВЯРНО (освен, че е много тъпо). Тафров НЕ НАРИЧА ЛЮЦА ЖИВКОВА НАЦИСТКА, А ОСЪЖДА (с пълно право) АНГАЖИРАНЕТО НА ДЪРЖАВНА НАУЧНО-ПЕДАГОГИЧЕСКА ИНСТИТУЦИЯ С НЕЯ. СРАВНЯВА ПОДОБНА ЧЕСТ ЗА ЛЮЦА С ТАКАВА ЗА ОТРОЧЕ НА НАЦИСТKО ВЕЛИЧИЕ. И ДАЖЕ Е МНОГО МЕК, ЗАЩОТО ДЕЦАТА НА НАЦИСТКИ ВЕЛИЧИЯ НЕ СА СЕ ГОТВИЛИ ДА ГИ НАСЛЕДЯТ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛЮЦА ТАТОВА. ОСВЕН ТОВА, СРАВНЕНИЕТО НА ТАФРОВ Е В СЪЩНОСТ БЕЗОБИДНО, ЗАЩОТО, В СРАВНЕНИЕ С КОМУНИСТИЧЕСКИ САТРАПИ КАТО ТАТО, МНОГО ОТ НАЦИСТКИТЕ ВЕЛИЧИЯ ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАСТНИ АМАТЬОРЧЕТА.

Добави коментар

Водещи новини