Плевнелиев може да прати референдума за АЕЦ "Белене" в КС

  • 15 октомври 2012 15:51

  • 1575
  • 2
Плевнелиев може да прати референдума за АЕЦ "Белене" в КС
©

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не изключва възможността да сезира Конституционния съд за проверка законността на първия демократичен референдум в България.

Държавният глава поясни пред журналисти, че това не е окончателното му решение, но обмисля тази възможност, тъй като след проведените консултации с политическите партии са били изказани различни позиции относно законността на референдума за АЕЦ „Белене”.

"Едни казват, че въпросът е противоконституционен, а други, че е в синхрон със законите на държавата", поясни президентът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1575 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.10.16 | 22:14

2
Ето ви я правовата държава на ГЕРБ. Вицето му е УЖКИМ юрист, а Роската наш слуша по телевизиите и чете по вестниците - референдума отговаря на изискванията; не отговаря; знае се; не се знае... ГЕРБерастите какви са идиоти всички виждаме, ама още не мога да проумея какви идиоти са тея, които продължават да им вярват... един път човек се лъже, ама да продължава някой да им симпатизира....

2012.10.16 | 18:36

1
Браво! Само скъпият ток от фотоенергетиците е законен! Народът да ходи да пасе трева! А който не иска, да изчезва в Европа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини