Капка Георгиева: Радикалният ислямизъм е заплаха за цяла Европа

  • 09 октомври 2012 08:27

  • 2484
  • 6
Капка Георгиева: Радикалният ислямизъм е заплаха за цяла Европа
©

Национал-демократическата партия ще премине 4 процентната бариера и ще влезе в парламента.

Това заяви шефката на партията Капка Георгиева, в студиото на Нова телевизия. Не трябва един политик да се води от това какво говорят медиите. Социологическите агенции може да не ни дават шанс, но аз съм убедена, че ще успеем. Националистите имат силни позиции в България. На следващите избори най-вероятно две такива партии ще влязат в парламента, категорична беше бившата жена на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Едната ще е НДП. Ще получим над 5 процента. Всичко ще зависи от това, как ще си свършим работата, но съм убедена, че сме нужни на България. На въпрос какво се случва с развода й, Георгиева обяви, че се надява до края на годината той да стане реален факт.

Тя не подмина и темата за радикалния ислям в България. Ние сме в окото на този проблем. Трябва да се действа твърдо с ръката на закона. Погледнете атентата в Бургас. Това е радикален ислямизъм, даде пример тя. Това е проблем за цяла Европа. Националистите трябва да действаме заедно и координирано. Няма да работим на парче с идеята да получим някакви моментни политически дивиденти, обяви Капка Георгиева. Политиката ни се нуждае от зрели и компетентни хора. Ние от НДП може да предложим качествено решение на този проблем. Занапред, национализмът ще играе основна роля в политическата система на Европа. Ние ще сме имунната защита на стария свят срещу ислямизирането му, завърши Георгиева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2484 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ТЛСМ

2013.11.08 | 11:09

6
За едно е права вестникарите наистина правят лъжливи прогнози в облага на криминални и бизнеструктури които са специализирани в източването на България! Но иначе не ми вдъхва доверие национал-демократи?!?! Сини-комунисти вече имаме такива...

2013.11.08 | 11:09

5
Тая курва вярва ли си?!!!! Интересно кой я изсра и нея в целия каламбур, наречен българска политика.
pepi

2013.11.08 | 11:09

4
Ste glasuvam za NDP,Kapka e normalna i razumna jena

2013.06.02 | 10:50

3
Божееееее, голям смях. Такава фалшива партия досега не сме имали в България. Недоклатена фашистка решава да отмъсти на бивш любовник и за целта създава партия която да му открадне от и без това малкото гласоподаватели... Пък ще се намерят малоумници които да гласуват за нея! Холивудските сценаристи ряпа да ядат.
Пян Гъ

2012.10.29 | 15:45

1
Хабсолютно си прав!!!
za ndp

2013.03.31 | 23:31

2
Naistina edna po umerena i razumna nazionalisti4eska partiq s mladi i obrazovani hora e nujna i e vreme da se poqvi-eto ima q ve4e. Zqla Sofiq e v listovki i lepenki s imeto na Kapka i Ndp

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини