Иван Костов: Живковизмът се завърна

  • 07 октомври 2012 10:44

  • 4030
  • 16
Иван Костов: Живковизмът се завърна
© Булфото

В България се връща живковизмът. Реванширани са тези, които трябва да бъдат с наведени глави. Трябва да питате управляващите защо става това, те трябва да задават дневния ред в държавата.

Това каза в предаването "Насреща Люба Кулезич" по ТВ7 лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

"Този процес тече от 2001 г. насам, но сега темповете се засилват. Да не говорим, че се реабилитират фигури от организираната престъпност и те биват давани за пример, което е кошмар. Щом допускаме това да се случва, животът ни е пропилян", добави той.

По думите на лидера на ДСБ отговорност и на левите, и на десните в Европа е да осъдят всички тоталитарни режими, не само комунистическия. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - заяви, че и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното дават тласък на носталгията по тоталитарния режим.

Според лидера на "тъмносините" правителството шикалкави по темата за АЕЦ "Белене". "За да преговаряш с Русия, трябва да можеш да заложиш всичко. За да я накараш да отстъпи от своя интерес, трябва да си готов да платиш цената - някои се разделят с власт, други с главата си, но не и тези финтове, които прилагаме. Правителството продължава измамата "Белене" и като са води преговори с частен инвеститор зад гърба на Народното събрание. Трябва да се спре играта с тока на българина", каза още лидерът на ДСБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4030 16

Коментари 16

Добави коментар
ГерБсП

2012.10.30 | 10:58

16
Костов ЛИ ? - Този Предател , който Продаде на Безценица Жизнено важни и Икономически Стратегични ,Индустриални Обекти,- Заводи,предприятия, и т.н, същия този Алчен боклук , който демонстрира, хитрост,ловкост завидни за най големите джебчии и крадци, този Господин Помияр, който ни остави без Работни места и ни направи бедни само за два дни с Валутни манипулации, Тоя Жалък Крадец научи останалите как да се пипа по нагло и смело да се сваля кожата от гърба на народа, А бе същия продължава да има наглоста да Вади заключения и излага становища по въпроси за , които отдавна е доказал пред целия народ, че не е заслужил тази позиция. Г-н Костов , знаем защо си натискате задника сред останалите там, това е само заради Депутатския имунитет , падне ли той тежко ви и горко ще плащате с още 1000 живота , онова което причинихте на Държавата ни !
Дедо Йоцо

2012.10.08 | 23:05

15
Жо, че как не си чул бре, джанъм? Ти глух ли си или телевизор немаш? Тиквата досега барем на 3-4 пъти оповести пред всички, че за него Тато е "пример за подражание в политиката и образец на поведение за всеки български управник"! Как може да си пропущил тези тиквени откровения, недоумявам?! А колкото до факта, че кухия ни премиер веднъж отрича комунизЪма и комунистите (га че ли той не беше член на БКП!), а втори път възхвалява Тато и водената от него политика, то този факт никак не притеснява нашите слабоумни фенове на ГЕРБ и лично на Н.В. Тиквун I Банкянски. Toва си е особеност на характера на тази слабоумна маса, но това е и единствения начин Тиквата да спечели избори - да се довери на глупаците и да се надява те да се окажат мнозинство. За последното надеждата му се сбъдна блестящо, у нас глупаци наспорил Бог, имаме и за износ дори...
ечо

2012.10.08 | 23:04

14
Мисля, че Иван Костов, с неговите действия и позиция, е единствения светъл лъч в тази пропадаща държава. България все повече оглупява, оскотява и хора като него могат да дадат надежда на страната ни. Много бързо забравихте в какво положение завари държавата през 1997 г. или много хора не искат да си го спомнят! Или просто всички злобеят, комунисти и бойковисти, както през всичките години след 2001, защото не могат да му стъпят на малкия пръст по интелект, управленски опит и кадърност.
Анонимен

2012.10.08 | 23:04

13
Костовизмът се завръща, изгонете го на изборите през 2013 година от това народно събрание. Този пуяк изгуби изборите още през 2001 година и все още дърпа конците, въпреки че не е във властта. По този начин той успя да накара цяла България да се срамува от него като внесе декларация, осъждаща възродителният процес, с което урони имиджа и достойнството на Република България с това признаване и осъждане на този възродителен процес. Декларацията на Иван Костов е била подкрепена с пълно мнозинство от всички партии за голямо унижение пред всички българи, най-вече тези, гласували на последните парламентарни избори. Сега Турците, които са били засегнати от този възродителен процес и желаят да съдят България, могат да го направят.

2012.10.08 | 13:59

12
ДРУГАРЯ МАВЪР ОСВЕН, ЧЕ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА ЗА СТОТИНКИ И СЕ НАГРУХТЯ С КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ ДРУГО НЕ Е НАПРАВИЛ.

2012.10.08 | 13:58

11
Живковизма може и да се завърне, но уви, Костовизма никога няма да се върне. Що така бе, другарю КостоФФ?!
на № 10

2012.10.08 | 13:58

10
Особено Иван Костов - въобще не трябва да му се дава думата.Огледайте се по места и региони и ще видите в колко далавери и контрабанди е замесен или има реално участие Иван Костов. Почти няма град в България - където да не е свързан с бивши протежета на СДС с които преди години ликвидираше--земеделие ;животновъдство; фирми и заводи.......
хехехе

2012.10.08 | 13:58

9
Бойко = Костов < лайно

2012.10.08 | 13:58

8
Бойко си е техен и те си го знаят.Станишев също е техен и не го крият.Всичко е тяхно!Партийците не са слизали от власт!Парите си останаха в тях,но сега са капиталисти.Каквото и да си купите произведено в БГ е от някой обръч,на някоя партия,а всички партии са на олигархията,която слага и маха правителства.Всички магазини са техни или техни хора са им управители и снасят на партиите и олигарсите.Затова убиха малкия и среден бизнес.Който се мъчи да прави бизнес без да им отчита нищо,а само си плаща данъци и осигуровки е обречен!
в отговор на № 6

2012.10.08 | 13:12

7
Голяма част от българите много добре знаят и са преценили- кой преди години и защо е ставал член на БКП. Това не означава,че всеки който е притежавал членска книжка е бил действително комунист и Бойко Борисов е от същата категория.Той е станал член на БКП от чисто службогонски интереси.Въпреки всичко-ако той беше истински комунист-България нямаше да бъде на дъното......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини