БСП: Позицията на Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Борисов

  • 06 октомври 2012 17:32

  • 1318
  • 11
БСП: Позицията на Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Борисов
©

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт. Като президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на обединява политиката на социалистите в цяла Европа. Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата. Това е непостижим резултат за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, коментира председателят на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев по повод на позицията на ГЕРБ, изпратена до медиите, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми”, отбеляза Гечев. Той изтъкна, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. „За този трагичен резултат трябва да се сърдят най-напред на себе си. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората. Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона – европейски средства в областта на земеделието - заради некомпетентното управление. Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият”, добави председателят на младите социалисти. Той подчерта, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. „Очевидно е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление”, коментира още Гечев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1318 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Георги Должев

2013.09.27 | 16:23

11
Ей палячовци от БСП , като хиени сте, надявам се скоро даже да нямате място в парламента.
милан

2013.09.27 | 16:23

10
да му се-ра на позицията в ПЕС на Серго като беше ЕДИНСТВЕНИЯТ кандидат ,ЗАЩО ЛИ? Борисов може да не стане председател на ПЕС но в България е КЛАСИ над СерГЕЙ! Серго само можеш да си мечтаеш да си като Борко ,ще му дишаш прахта :)))

2012.10.09 | 22:48

4
Наистина, в държава, в която царува тотална простащина и свинщина, наистина Борисов е класи над Сергей. Сергейчо е малък и не е дорасъл да ръси мъдрости от рода на "народа ми е лош мат'риал", "българите са като кучета - трябва да ги държиш на къса каишка", "Цецо копа с един багер и вади трупове", "ще напляскам руснаците", "лошо му се пише на Путин"...
dido

2013.06.13 | 09:24

9
искам да попитам сергейко, като е шеф на всички социалисти в европа, защо едните се управляват по един начин, а другите по друг. например във франция социалистите гонят циганите от незаконните им жилища, а тук им разрешаваме да строят където си искат и да правят каквото си искат под предлог, че ще им нарушим правата. във франция не ги ли нарушават. в италия има цигански гета където да си живеят както им е удобно а тук не можело. нещо тази ваша социална политика не ми харесва въобще. малцинството да има повече права от мнозинството
бсп

2012.10.09 | 22:49

8
Испанските братя на бсп също обещаваха но сега нещо не върви,френските комуняги също мътят данъците за богатите ,а дали Сер-гейчо може да го направи този номер на нашите олигарси ?
ГЕРБ

2012.10.09 | 22:49

7
ЧЕ МНОГО ЯСНО ЧЕ НЕПОСТИЖИМО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЕС С ВИД НА ПЕДЕРАС
Чичо Ани Видин

2012.10.09 | 22:49

6
Приятели социалисти не се ли засрамихте да лъжете. Вашата наглост продължава и Вие по този начин все повече и повече губите от Вашите привърженици, както загубихте мен и още много покрай мен. Станишка засраме се.

2012.10.09 | 22:48

5
Всите Гробаро-фашисти че ги бацаме у море!

2012.10.09 | 22:48

3
Оо червената мафия и пес купила поне още един претендент да бяха сложили глупаци

2012.10.09 | 22:48

2
Бих ти отговорил, но не мога да разбера тъпия ти въпрос! Ако всички ГРОБАРИ сте толкова тъпи, колкото и Винету, ще изтриете Родината от лицето на земята!
На дъното

2012.10.09 | 22:47

1
Това изглежда като самоиздигане над останалите, което не е в плюс на БСП на следващите избори, а в техен минус, както потъпкват сегашните управлавящи, напътили са се към дъното с висока скорост, спрете, защото няма да сте следващите спечелили, вашето време свърши, да сте се били доказали, когато е трябвало за да останете, сега народа е избрал сегашните управляващи вече, а на следващите не се знае кой ще спечели .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини