БСП: Преместването на митниците е поредната авантюра на Дянков

  • 05 октомври 2012 09:56

  • 1039
  • 3
БСП: Преместването на митниците е поредната авантюра на Дянков
©

По време на парламентарния контрол депутатът от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на попита финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи какво се случва с преместването на централната администрация на Агенция "Митници" в Русе. Той напомни, че дори премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е обявил против предложението, служителите - също.

Според министъра на финансите идеята му е срещнала широко одобрение в Русе и във всички останали големи областни градове. "Митницата в Русе е най-старата в страната и това е една от основните причини да се избере Русе. Другата основна причина е, че в града има Технически университет, в който се обучават над 12 000 млади  хора в икономически специалности, включително там е и  единственият университет с магистърска специалност по митнически служби. Още от началото на мандата сме предвиждали административната реформа да се осъществява поетапно и да има приемственост", каза Дянков.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на посочи, че не е удачно да се заменят опитни служители с такива, които тепърва ще се учат. "Това неминуемо ще се отрази на събираемостта на приходите в бюджета. Вие заявихте "Който не е съгласен с мен, да се ходи. Това означава ли, че министър-председателят трябва да си ходи? Или Вие трябва да си ходите? Но в случая някой трябва да си ходи. Преместването е спряно и хората са притеснени. Преместването ще се реши на изборите догодина. Ние сме твърдо против тази Ваша идея, която е поредната Ви авантюра", каза още Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1039 3

Коментари 3

Добави коментар
кУрнелия адолфовска

2012.10.06 | 15:49

2
СПИНЪТ - най-доброто оръжие срещу чернилки, комунисти/социалисти, курви, педали и наркомани. Минава през всяка митница и поразява точно в целта.

2012.10.06 | 15:50

3
Айде , кажи нещо друго бе психар- Борисов и чернилката Обама се обичат,Борисов подарява куче на Путин,Борисов стана биз-бизе с най-големия педераст в политиката Янето- белото дупе, за дрогата провери си сам.

2012.10.05 | 16:49

1
най - добрата почва за корупция, заменки, убийства, наркокартели и въобще организирана престъпност

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини