Велислава Дърева: Вече не сме момчето за бой на Европа

  • 01 октомври 2012 08:19

  • 1594
  • 5
Велислава Дърева: Вече не сме момчето за бой на Европа
©

За нас българите поне една победа трябваше да се случи. Тя е безусловна, чиста победа. Така журналистът Иван Гарелов коментира избора на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за постоянен председател на Парията на европейските социалисти (ПЕС).

"Според мен България вече трудно може да бъде смятана за държава втора ръка. Все пак лидерът на втората най-голяма политическа формация в Европа е българин. Дори бих казал, че пътят към Шенген ще бъде повече отворен. Това са само част от шансовете, които получаваме", добави той.

Журналистът Велислава Дърева се съгласи с казаното от Гарелов. "Винаги сме били черната овца, момчето за бой на Европа, на нас се е гледало с пренебрежение. На конгреса на ПЕС видяхме, че европейската левица няма такова отношение към България, такова отношение има десницата. Факт е, че български политик досега не е бил избиран на такъв висок пост. Станишев става един от хората, които вземат най-важните решения в Европа", добави тя.

Според нея левицата ще доминира в Европа, тъй като по думите й "хората не са доволни от тоталната доминация на едрия капитал". Дърева заяви, че Станишев е политик от европейски мащаб. Според нея той има успех в ПЕС, тъй като "в Европа политическата енергия е енергия на интелекта, докато у нас - на мускула".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1594 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.10.06 | 12:23

1
Другарката Станишев и другарят Дърева са лицето на партията!!!
Alex

2012.10.06 | 12:23

5
Не позна Станишев е задника , а Дърева предника на БСП !
Alex

2012.10.06 | 12:23

4
Не позна Станишев е задника , а Дърева предника на БСП !
Цветан Цветанов: Чудесата предстоят

2012.10.06 | 12:23

3
Велислава Дърева: Вече не сме момчето за бой на Европа => да вярно е защото вече сме малкото цигане педерасче за еб^не на САЩ и Турция !

2012.10.06 | 12:23

2
Който види другарката Дърева, ще разбере че на нея изобщо не и е нужен ''мускул''.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини