Ангел Найденов: Десницата се провали

  • 01 октомври 2012 07:47

  • 1282
  • 1
Ангел Найденов: Десницата се провали
©

Очевидно е, че изборът за президент на ПЕС на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е едно много високо признание и за личността, и за БСП, и за България. Това заяви Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП в сутрешния блок на БНТ.

"Това не е просто първият българин, а първият източноевропеец избран за този пост. Европейските социалисти заявиха, че за тях няма държави втора категория и те не делят страните в ЕС", заяви още той. Според Найденов това е шанс за България, с който да се промени отношението към страната ни, защото до момента събираме само негативи. 

"На практика десницата се провали в Европа с предложенията и опитите да се справи с кризата. Това, което ние предлагаме са нови решение - Пакт за работа и растеж, засилване на контрола на банковите решения, въвеждане на данък върху финансовите транзакции. Също така трябва да се постави акцент на безработицата и обедняването в страната", категоричен е той.

Запитан дали БСП ще станат по-остри към ГЕРБ след този безспорен успех на Станишев, той заяви, че до момента няма как да бъдат определени като меки, те са били достатъчно ясни с посланията си като опозиция. "Политиката на ГЕРБ не се различава от политиката на десницата в Европа", каза той.

Найденов коментира темата за заплащането и промяната в условията на пенсиониране на военните с думите, че те няма да подкрепят такова предложение. "Има нужда от повишаване на заплащането, защото повече от три години са замразени доходите, а и самият министър даде данни, че заплащането в армията е по-ниско от средното в страната", заяви още депутата от БСП.

Последвайте канала на

1282 1

Коментари 1

Добави коментар
pich

2012.10.02 | 00:10

1
NIKOGA NEMA DA ZABRAVIM KAK SMACHKAHTE HORATA V BALGARIQ BABA MI DA SE CHUDI CTQL JIVOT KAK DA SI KUPUVA HLQBA DA SPETI MALKO STOINKI I ZA DARVA I ZA TOK,DA GLEDAME PO VITINITE FKUSNITE NESHTA I DA NE MOJE DA SI GI POZVOLQT ETO TOVA NAPRAVIHTE VIEE.......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини