Сергей Станишев: ГЕРБ не струват и пет пари (видео)

  • 25 септември 2012 14:05

  • 4583
  • 42
Сергей Станишев: ГЕРБ не струват и пет пари (видео)
©

Правителството три години лъже полицаите. По време на много по-малките протести през 2010 г. и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подкрепяха исканията им, сега казват, че не може така да се протестира.

Това каза на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на БСП лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Според него, има огромна промяна на отношението на полицаите към сегашното управление. По думите на лидера на левицата очакванията им са останали напразни. "Полицаите казват: "Тези ни излъгаха, тези злоупотребиха с нашето доверие, никога не сме били толкова зле". Предлагат им да им отнемат социалните придобивки срещу някакво, най-вероятно съвсем минимално увеличение на заплатите. И това на фона на предизборните обещания за вдигане на заплати в различни сектори предизборно. Това поведение на ГЕРБ е арогантно и цинично. Ако си поел обещание преди изборите, трябва да го изпълниш, иначе пет пари не струваш. Цветанов с охота даваше обещания на полицаите - да бъде така добър да ги изпълни. ГЕРБ не оправдаха доверието на служителите на МВР, както и на всички българи", заяви Станишев.

Той добави, че БСП е категорично против облагане на пенсиите. Станишев определи като цинично предложението на депутат от ГЕРБ за данък върху пенсиите. "Тази идея явно се е обсъждала и тестват дали ще мине", предположи той.

"Не малка част от хората вече мразят ГЕРБ и се срамуват от тях, защото очакванията им останаха напразни. Затова ние ще останем опозиция на управляващите. ГЕРБ си отива, при едно условие обаче - изборите догодина да се проведат честно", каза още лидерът на БСП. Той добави, че ще работи за това като президент на ПЕС. Станишев очаква подобна активност навън и от партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.
Лидерът на социалистите не приема и призива за намаляване наполовина на  субсидията за партиите. Според него по-почтено е партиите,  спечелили определено доверие, да получават публично финансиране, което се контролира от Сметната палата. "Липсата на публично  финансиране води до зависимост от икономически кръгове и интереси", добави той.

На въпрос дали има договорки между управляващи и опозиция за  избора на членове на ВСС от квотата на парламента, Станишев  коментира, че изборът е утре и не знае какъв ще е резултатът. "Не знам колко представители ще имаме - ние сме предложили четири  сериозни кандидатури и ще гласуваме за всяка от тях", добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4583 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2012.09.28 | 18:04

42
всички сте така не само герб
Радо

2012.09.28 | 18:03

41
Истината е че и Герб и Бсп заедно не струват и лев!

2012.09.28 | 18:03

40
ха ха ха ами като не струват що та бий Боцко на всички избори до сега бе келеш, ами нали се опита да ти мине номера на последните избори и ги прие като вот на доверие към ГЕРБ?!? Май пак та вчеса или не си спомням припомнете бе комсомолци ...
Гласуващ

2012.09.28 | 18:03

39
Абе палячо, ти докара собствената си партия от водеща сила в България до политическо лилипутче, а си тръгнал да съдиш другите. Истината е, че теб те мразят много повече отколкото Бойко и това си проличава на изборите.
ANP69

2012.09.28 | 18:03

38
Не гласувайте ни за едните ни за другите 22 години стига,всички са гадове,дайте шанс на партия АТАКА
Тервел

2012.09.28 | 18:03

37
Сергейчо смени тактитака бре. Всеки път само говориш за това колко са злиГЕРБ , а нито 1 план не си дал как да се даде решение на проблемите. Смени тактиката, че като повтаряш това по 10 пъти, тук та ме дори някой пенсионер ще разбере че теб пък въобще не те е грижа за никой. Как пък изведнъж стана толкова загрижен като падна отна власт? Хайде по-добре никога да не ставаш премиер, щом си толкова загрижен като си в опозицията! Не можеш да искаш да откраднеш власта , само като говориш за ГЕРБ, най-много да им вдигнеш рейтинга. В повечето приказки излизащи от Сергей се говори за ГЕРБ а не за БСП, да не е забравил от коя партия е? АКо ще се прави на загрижен, поне да се потруди малко повече.
До наглия Станишев

2012.09.28 | 18:03

36
Станишев, всяка критика за управлението на ГЕРБ излязла от вашата уста звучи несериозно и абсолютно популистки, за което заслугата е изцяло ваша. Докато не изчистите БСП от всички компрометирали се при вашето премиерство начело с Вас самият, винаги ще служите като база за сравнение, а това не е във ваша полза!!! Всичко негативно казано от Вас, няма тежест защото се случваше и при вашето управление и то с по-голяма тежест в някой отрасли и с по-голяма неспособност от ваша страна да се справяте!
Истина

2012.09.28 | 18:03

35
Станишев са пише така Сер Гей Стани Шеф.

2012.09.28 | 18:02

34
Бесепар = Комунист Гербераст = Комунист, който не е успял да се вреди в БСП Болшевизмът, педерастията, туркофилството и олигофренията на електората им (предимно цигански) си остават константни и за двете партии.

2012.09.28 | 18:02

33
Пак питам: защо като не ви харесва управлението на Серго, по негово време теглихте кредити и си накупихте апартаменти и коли? Сега ги изплащайте с големите заплати от хубавата работа, която Боко ви осигури.
До най-големия ГЛУПАК

2012.09.28 | 18:02

29
Веднага ти отговарям за да не се излагаш повече с този тъп въпрос. И тогава, както и сега теглихме кредити, защото само със заплата не можеш да си купиш нещо по значимо.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини