Николай Младенов: Бъдещето на съседите ни е в ЕС

  • 21 септември 2012 21:11

  • 850
  • 1
Николай Младенов: Бъдещето на съседите ни е в ЕС
©

България е абсолютно независима, независими са и българските граждани, заяви в студиото на "Панорама" по БНТ министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Той коментира, че в момента Европейският съюз е твърде зает със себе си, за да обърне внимание на случващото се на Балканите.

"Трябва да обърнем внимание на региона, в който живеем", каза Младенов и добави, че България като член на ЕС има отговорност към тези страни от Балканите.

"Бъдещето на нашите съседи е в ЕС, защото там има ясни и прозрачни правила, които всички спазваме", допълни Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

"Регионът ни се промени много през последните 20 години пред очите ни", каза още външният министър.

Красимир Каракачанов от ВМРО коментира, че е радостен от факта, че България е започнала да води такава политика по отношение на съседите ни.

Младенов от своя страна заяви, че България най - накрая през последните три години е започнала да се отърсва от комплексите си, натрупани през годините на прехода.

Последвайте канала на

Десислава Станева
850 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.24 | 13:16

1
оставка за младенов! като е толкова загрижен за милите ни съседи като македония и сърбия, да върви там да работи за тях и те да му плащат заплатата!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини