Скандал в БТВ: Яне към Мая Манолова - ще ви изгоня!

  • 21 септември 2012 08:18

  • 3202
  • 12
Скандал в БТВ: Яне към Мая Манолова - ще ви изгоня!
©

Комисията за разследването на сигналите за корупция по високите етажи на властта ще изглежда като преглед на печата – ще четем вестници преди няколко години. Така Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП определи пред БТВ създадената вчера комисия, която ще проверява Тройната коалиция.

БСП има основание да се притесняват от новата комисия, репликира председателят на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Тя няма да има съдбата на останалите над 300 органа за борба с корупцията. Новата структура трябва да започне с енергийната мафия в България – тя няма цвят, защото там има хора, които са вечни и правят всичко възможно, за да стоят на места където пускат финансовите потоци. Ще започнем с АЕЦ „Белене“ и АЕЦ „Козлодуй“, обществените поръчки. Основната причина обаче е репликата на Антон Кутев за използваните СРС-та и тяхната връзка с банкови сметки, посочи Янев. Комисията ще има експертен капацитет и ще привлече ерудирани хора, каза лидерът на РЗС, а Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на предположи, че те ще излязат на бюджета по няколко хиляди лева месечно.

Янев толкова се е вживял в новата си роля, че смята, че всеки е притеснен от новото недоразумение, разгроми лидерът на РЗС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Срам ме е от тази комисия, каза социалистката, която предизвика гнева на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Срамни са кражбите на Тройната коалиция, заклейми социалистите лидерът на РЗС. Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, беше човек, който каза, че правителството на ГЕРБ е най-корумпираното, възмути се Манолова. Толкова ли сте се изчерпали, че ме цитирате и ме издигате в култ, разсмя се Янев. Вашето движение е по-скоро надолу, отколкото нагоре, отговори му Манолова. То се видя в Кюстендил кой е горе и кой долу, отговори лидерът на РЗС. Ще притопляте стари манджи и ще разказвате сънища, отсече Манолова.

Не се дръжте така, защото ако се отнасяте така в комисията, ще ви изгоня, заплаши Янев. Той обаче призна, че не може да конкурира Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, че тя е най-прекрасното лице на БСП.

По отношение на разследванията Янев посочи, че ще се проверява дали бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров по отношение на проектите в ядрената енергетика. Ще се изследва дали са получавани комисиони срещу подпис, каза лидерът на РЗС. Румен Овчаров никога не е полагал подписи във връзка с проекта на АЕЦ "Белене", категорична е Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя препоръча да се прегледат заплахите и рязането на уши на бившия директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов, за което има съмнение че е поръчано от бившия депутат от ГЕРБ Николай Коцев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3202 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
???????

2012.09.23 | 18:20

12
Защо ли БСП и ДПС са против създаването на тази комисия??? Защо ли бяха и против закона, за отнемане на незаконно придобитото имущество??? Защо ли в края на мандата си през 2009год. си приеха закон, по силата на който не може да им се търси отговорност за престъпленията им със задна дата??? Нека всеки си зададе тези въпроси преди да гласува! Станишев, Овчаров, Петков и Доган, продължават да са заплаха за България и с огромно нетърпение чакат народа да се подхлъзне отново на изборите.

2012.09.22 | 12:47

5
А защо след 3г предизборно? пак шменти - капели за матрияла.
ТЕ ТРИЯТ АЗ ПИША

2012.09.22 | 08:14

3
Това е възможно, защото в България има една (вече малка част) от будали "честни комунисти" Ето тези нещастници постоянно ги избират. Тъпанарите виждат в Гоце, Гущера, Румен Овч. своите другари с които са равни. Заедно с тях се борят с богатите и капиталистите. Тези избератели са толкова тъпи, че не изпитват срам и от децата си.

2012.09.22 | 08:13

2
Много добре казано от твоя страна
Случайно минаващ

2012.09.22 | 08:13

1
Да, много точно казано!
aha

2012.09.23 | 18:19

11
Аве защо ли от БСП и ДПС скочиха като опарени,то ако няма нищо няма логика да скачат като опарени,тука много замерисва.
Otkrovenieto

2012.09.23 | 18:18

10
Toia Iane parvo da kaje za vrazkite si s Traktora -Toe e iasno che vsicki v toia bardak-narechen Parlament,sa zameseni v upadaka na Balgaria !Tochno tehnite firmichki ne vnasiat daljimoto v darjavnata hazna ! Tragnali kradcite da goniat kradcite !Kato sa se hvanali za zakona-shto ne hodiat na rabota tia utrepki !Za glupacite koito glasuvat za tiah,Kodeksa na truda-vaji-za Bogopomazanite- NE !!!Glasuvai ,O nerazumni jurede za utrepkite,koito ti kradat hliaba !!!!Glasuvai i posle pak se psuvai po forumite !!!!!!!
ссср

2012.09.23 | 18:18

9
тая политическа курва янев преди една година казваше че бойковото правителство е най-корумпирано нека да започни ревизия на собствените си приказки и впечатления от близкото минало
Стоянов

2012.09.23 | 18:18

8
ако намат от какво да се срамуват или страхуват защо тогава са против?????Ами защото си знаят насраните гащи - затова!те червените винаги се правят на ощипани , но винаги им се получава малко - гузен негонен бяга!
неоноден

2012.09.23 | 18:17

7
Майчето май неонодена отдавна е - затова непресъснато в очите ни с простотийката си ни се вре!Ако аз знам ,че нямам далавери ще гласувам с 2 ръце да ме разследват.Нали освен ,че ще докажа ,че съм невинен, ще докажа и користна цел у обвиняващите ме и така ще извлека 2на полза! При БСП явно не е така.Или са оцапани до ушите , или просто са балъци с празни мозъци.Всички знаем , че отговора май не е второто. Време е вече някой политик да влезе във затвора , а по- подходящи от 2та Руменовци - алкохолика и енергийния олигарс няма!
Гочев

2012.09.23 | 18:17

6
Недейте се заблуждава-че тази комисия която ще оглавява Яни -ще свърши нещо полезно . Първо тя няма функции нито на следствие нито на съд. Просто от ГЕРБ въвличат Янито в едни скандални интриги и клюкарски недоказуеми истории, защото много добре са го разбрали -що за диво прасе е. ДПС и БСП не са против тази комисия - те искат да се проверят и управляващите от ГЕРБ !

2012.09.22 | 08:15

4
За белене не е подписан договор, а поредица от споразумения, което вони на корупция години.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини