Доган иска Хасково и Разград

  • 28 юни 2011 06:33

  • 3802
  • 2
Доган иска Хасково и Разград
© Булфото

Това е наредил Ахмед Доган на своите.

И им е дал карт бланш да "купуват" и "продават" влияние на изборите, като договорките касаели само местния вот.

Сокола ще обяви кметовете си едва към края на август, защото искал да ги предпази от компромати в медиите.

Доган е заръчал на своите на всяка цена да имат кметове в Разград и Хасково. Заради директивата на Сокола хората му влезли в "демонични преговори" по места. Те преговаряли под сурдинка с хората на БСП и ГЕРБ, зад гърба на Сергей Станишев и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Идеята е местните хора на социалистите и управляващите да "плъзнат" своите кандидати, да изгубят изненадващо, като оставят хората на Доган да купят изборите. Срещу сделката емисарите на Сокола обещавали подкрепа от ДПС за кандидата на съответната партия за президентските избори.


Пазарлъците звучат абсурдно, твърдят запознати. За "преговорите" спомагали и скандалите при червените при реденето на листите и разцеплението в структурите на БСП. Социалистите "боледували" и от коалиционните си партньори, които вчера на "Позитано" са обещали подкрепа за президентската двойка на Столетницата, но по места масово ще издигат собствени листи и кметове. Гербери, посечени от Бойко за постове, пък сами ходели да предлагат на ДПС сигурни гласове срещу "осребрено" доверие. Депесарите от ключовите региони чакали аудиенция от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, подобна на визитата му в Кърджали от миналата седмица.


Междувременно стана ясно, че зам.-шефът на Парламентарната група на ДПС Камен Костадинов ще участва в кметската надпревара за Велико Търново наесен. Ден преди да влезе в сила 4-месечният период на уседналост, той се е регистрирал на постоянен адрес в старопрестолния град. От миналия вторник депутатът на Доган живее на ул. "Александър Батенберг" 2, за да няма административни пречки да влезе в битката за кметския стол, твърди мълвата в града. Все още не е ясно дали кметската му кандидатура ще е чисто партийна, или ще бъде избрана формулата независим, издигнат от граждански инициативен комитет.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3802 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ali Reza

2011.07.03 | 16:27

2
Niama li koi da go gramne toia Dogan che ve4e vze da stava dosaden .
Бойчо

2011.06.28 | 15:03

1
Доган не иска определени окръзи - той иска България! Лошто е че нашите политици ще му я дадат.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини