Кунева: ГЕРБ са като дружество на анонимните управляващи

  • 20 септември 2012 09:18

  • 840
  • 6
Кунева: ГЕРБ са като дружество на анонимните управляващи
©

Страхът на управляващите е как да задържат властта. Проблемът на България не е безработицата, а липсата на заетост. Това коментира в Самоков председателят на „Движение България на гражданите” Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, съобщиха от партията.

„Безработицата е много по-голяма, отколкото е регистрираната, а страната ни е единствената в ЕС със спад на заетостта през летните месеци. На фона на това да говориш, че имаш конкурентоспособна икономика, е неподготвено, глупаво, детинско, повърхностно и некомпетентно. ГЕРБ е като дружество на анонимните управляващи - ако имаш проблем, признай си, че трябва да вземаш лекарство, но те не го правят”, заяви тя.

Кунева коментира още, че управляващите са „съсипали зелената енергия”, като за малките ВЕИ изведнъж са въвели поредната такса, този път за достъп. Тя добави, че не може да спести критиката си към премиера и по въпроса за АЕЦ „Белене”. „Първо каза, че е прекратил договора, а после се оказа, че не е прекратен. Ако имаше управленска програма, трябваше да каже още в първия месец какво ще прави с АЕЦ „Белене”.

„Централата първо беше гьол, после стана най-хубавото нещо, токът щеше да поевтинява, после поскъпна”, заяви Кунева. „Не може премиерът да води преговорите от името на компания, пък било то и от името на НЕК, така преговори не се водят”, посочи лидерът на „Движение България на гражданите”. „Застреля се в краката и то гръмко”, коментира Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и допълни, че Борисов вече три години се занимава с АЕЦ „Белене”, но този проект продължава да е висящ. По думите й за шеф на АЕЦ „Козлодуй” в момента е сложен човек, който няма нужното образование.

„Да го пратят на курс, защото за някои постове политически назначения просто не се правят. Премиерът можеше да го вземе за свой министър, и без това беше сменен ресорният, но не и да остави за шеф на централа политическо лице, и то на ядрена”, допълни Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

840 6

Коментари 6

Добави коментар
еи

2012.09.21 | 21:55

6
Я да си затваряш човката тъпа краво.Бойкот на следващите избори.

2012.09.21 | 02:16

5
тази жена работела ли е някога нещо извън политиката и нещо, което да не е зависимо от ДС, БКП и интересите на олигархическия кръг?

2012.09.21 | 02:16

4
само дрънка тая, за сметка на това - всеки ден. И нея я видяхме, и още й сърбаме попарата - да вземе освен да си пълни банковата сметка и да се изказва насам натам да свърши някаква работа, истинска работа
диляна

2012.09.21 | 02:16

3
Кунева е най - добре да си замълчи или да разкаже тя какво съсипа

2012.09.21 | 02:16

2
То, че е така, така е, ами вие какви ще сте? СЪЩИТЕ!
Тук става нешо ужасно

2012.09.20 | 14:18

1
Аз съм от пострадалите с фотоцентрала не искам да разказвам през какъв АД минах на ЧЕЗ и на на БГ законите а сега ни крадат от печалбата, проекта ми няма да се изплати и след 10 години. В момента централата ще работи 6 години за банка да покрива кредит и лихви и още 4 за таксите които ни въведоха. ПРАВА СТЕ И СЪМ С ВАС. А за този шеф на Козлодуй нямам думи, това е най-голямата гавра която ГЕРБ сътвориха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини