Яне Янев: БСП искат да останат свещените крави на Прехода

  • 20 септември 2012 08:11

  • 667
  • 0
Яне Янев: БСП искат да останат свещените крави на Прехода
©

ЕК чрез своя последен доклад за пореден път подчерта, че България не се бори с корупцията по високите етажи на властта. Не трябва да има недосегаеми. Борбата с корупцията няма цвят. Ако искаме да стабилизираме държавата, това е начинът. Говори се за вдигане на доходи, какви доходи в държава прогнила от корупция. Тази комисия има амбициозната задача публичните скандали да не стоят на "трупчета", а да бъдат разследвани. Това заяви лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, по повод предстоящото създаване на комисия за борба с корупцията в сутрешния блок на БНТ.

"Съдебната система има шанс да стане по-ефективна и да произнася присъди за корупционните скандали. Може ли Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, например, да отговори на редица въпроси с документи от ресорната комисия. На въпроси от АЕЦ "Белене" до "Цанков камък" - където и да пипнеш, все излиза Р.Овч. БСП искат да останат свещенните крави на Прехода", заяви още депутата от РЗС.

Има някакъв сбъркан чип в мисленето на Овчаров. С тези думи Янев коментира заявлението на депутата от БСП , че е слугинаж на ГЕРБ.

"БСП са много притеснени, защото те бяха отписали РЗС. Притеснени са, че може да се случи това възмездие за корупцията, което трябваше да се случи в началото на мандата на ГЕРБ ", заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,

"Ако бъде създадена комисията няма да има лов на вещици. Темата за борба с корупцията е наша запазена територия, а Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на се изявява като адвокат на техните корумпирани министри", коментира още. 

Последвайте канала на

667 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини