Румен Петков: ГЕРБ може да направи с бездействието си НЕК руска компания

  • 18 септември 2012 18:01

  • 617
  • 3
Румен Петков: ГЕРБ може да направи с бездействието си НЕК руска компания
©

Депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви в Плевен, че с бездействието си правителството може да направи Националната електрическа компания руска, предаде БНР.

Повод за коментара му стана разпространената днес информация, че руската страна допуска възможността да си върне понесените щети за АЕЦ "Белене" не с пари, а с активите на НЕК.

Петков отново изрази убедеността си, че ако правителството предприеме адекватни действия, АЕЦ "Белене" ще се строи, защото проектът е икономически печеливш. Той отново припомни, че една от целите на подписката за провеждането на референдум е да принуди правителството да намери решение. Петков смята, че това може да бъде факт още до края на годината или в началото на следващата.

"Винаги съм казвал, че тези три години проспиване трябва да имат своето съдебно продължение", категоричен бе депутатът.

В Плевен Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в дари на Военноисторическите музеи копие от картина на чешкия художник Ярослав Вешин от неговия военен цикъл „Маневри”, правен в периода 1899-1912 година

Последвайте канала на

Десислава Станева
617 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.09.19 | 17:48

1
Точно в този случай вината няма да е само на Тройната коалиция !
не син

2012.09.19 | 23:14

2
Точно кликата на този впиянчен олигофрен положиха сериозни усилия да предадат НЕК и българските интереси в руски ръце !
Центурион

2012.09.20 | 16:23

3
Тройната коалиция ли се отказа от енергийната независимост или полуграмотният син на полковник от милицията със все още актуална партийна книжка отказал се от кариера в МВР при деполитизирането на структурата ? Централите и заводите са скъпо строителство и вече свършиха ако не се построят нови няма от къде да се вземат вече се раздадоха на свои хора тези от соца !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини