Иван Костов: Искът на "Атомстройекспорт" е провокация

  • 17 септември 2012 13:48

  • 809
  • 5
Иван Костов: Искът на "Атомстройекспорт" е провокация
© Булфото

Искът на "Атомстройекспорт" за 1 милиард евро е провокация и той едва ли ще бъде уважен от сериозен съд. Това каза лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, цитиран от "Стандарт". Според него по-важно е защо Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 провокира точно сега България.

"Той създава максимално враждебна среда към всякакви руски инвестиционни проекти. Ако една страна съди друга, трудно може да се накара тя да партнира в някакви проекти", обясни Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. По думите му Путин се намирал в тежко вътрешно положение. Той бил конфронтиран с Европейския съюз и Европейската комисия. Освен това срещу "Газпром" започвал процес за господстващо положение.

Костов напомни, че ако България бе управлявана от правителства, които са следвали политиката на ДСБ, страната ни нямаше да допусне куп грешки като например "Белене". Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бил част от линията на нарушения консенсус. Но това е продължило докато премиерът реши да прекрати проекта "Белене".

"Сега той се опитва да компенсира нещата, но не знам дали това е възможно. Казвам това с огромна доза горчивина", обясни Командира. Според него българската икономика била в състояние на депресия с много нисък темп на развитие. По думите му монополите са изсмукали всичко и затова нямало как да чакаме да произведат растеж.

Костов обяви, че ДСБ остава конструктивна опозиция на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
809 5

Коментари 5

Добави коментар
Недей

2012.09.20 | 15:11

5
Ако си червено прасе искът е най - основателното нещо и от бсп се радват и таят надежда да бъдем осъдени, с радост да гълтат на руснаците
не син

2012.09.19 | 13:36

4
Говори повече и по-бързо,че в затвора няма да има слушатели !
Питащ

2012.09.18 | 21:51

3
Какво стана с фондация "Бъдеще за България" или е бъдеще за неговото поколение???????????
Зелиу Зелев

2012.09.18 | 20:12

2
Що е то ДСБ? Това партия ли е? Колко члена има? Някой знае ли? Кого представлява? Кой и защо твърди това? Щеше ли да е в парламента самият Костов, ако не беше яхнал на изборите СДС, което напусна? Има ли още будали да гласуват за него? Дали ще вземе 1% на следващите избори? Въпроси без отговор.

2012.09.18 | 09:09

1
Ама ще има кой да го зарадва задечки! Така му се пада!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини