Корнелия Нинова към Борисов: Подписвате, без да четете

  • 14 септември 2012 10:49

  • 1566
  • 8
Корнелия Нинова към Борисов: Подписвате, без да четете
©

Ако сте чели и споделяте написаното в този доклад, това е едно политическо харакири. Очевидно не сте чел този доклад. Той е признание за провала на политиката. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Корнелия Нинова към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за Доклада за национална сигурност, приет през юни 2012 г.

По отношение на голямата ви гордост - еврофондовете, в доклада пише "недостаръчна ефективност и ефикасност". По отношение на друга ваша гордост - корупцията, в доклада пише "корупцията пречи", цитира доклада Нинова.

Държавата има водеща роля за гарантиране стабилността на финансовия сектор, каза премиерът. Правителството предприема действия за ограничаване на проблемите в социалната сигурност.

За разлика от вас, ние сме достатъчно критични към всичко, което забележим и след това отстраняваме. Иначе нямаше да купите два нискотарифни еърбъса, които да наречем правителствени самолети, и да се чудим какво да ги правим. И до ден днешен се чудим какво да ги правим и затова ги даваме да се возят, който ги поиска, иначе трябва да пратим пилотите да летят с други компании, за да наберат часове, каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

1566 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2012.09.15 | 13:24

3
Истината е,НЕ тази изнесена в публикацията.Нинова направи за "5 СТОТИНКИ" КРАТУНАТА ПРОСТА ,накара го сам да си говори....беше видно.Сложил е подписа си под доклад,който не е писал и ЧЕЛ и в който "правителството" само признава ПЪЛНИЯ СИ ПРОВАЛ и плачевното състояние ,до което е довело народа си!!!

2013.08.12 | 13:55

6
А бе авер! Много се вживяваш!!! Откакто Бойко разгони тройната коалиция, тези другари от БСП-то не са виждали мъж. А бойко е мъж-ама......То се вижда в погледа на мацката - две не вижда. Та тази, Мая и Сер-другаря-Гей, всеки ден се стремят да привлекат вниманието му. Ти говориш за 5 стотинки. Може и да си прав. Другарите много я окъсаха заради Бойко. Откакто е в политиката,контрола на гигарите е в другарката Кур-нелия. От много години Мая беше цветето на масата на едни братя. А Сер-Гейчо не е работил никога, и реши да направи АЕЦ,ГУШНА ЯКА КОМИСИОНА. Обаче бойко ги натири от властта, и сега те му се натискат!!!

2012.09.15 | 13:23

2
Понеже сега не сме във времето на комунистите ,а на "АНТИкомунистите и ДЕСИДЕНТИТЕ???!!! ГРОБарите в Парламента отхвърлиха предложението на "сините" за временно отстраняване на кадрите на ДС от висшите институции на държавата и оставиха България ЕДИНСТВЕНА от бившите "СОЦ" страни без приет закон за лустрацията !!! "АНТИКОМУНИСТИ" ????!!!! Ха,ха,ха,ха....

2013.08.12 | 13:56

8
Защо Борисов не бе на пресконференцията с шефа на ОЛАФ ???За да не чуе, че ОЛАФ води най-много разследвания (81) срещу неговото правителство и за да не отговори на въпроса на ОЛАФ защо няма нито едно вътрешно разследване на акцизни и митнически престъпления.Строи магистрали и взима подкупи.На стр. 17 от мналогодишния доклад на Европейста комисия пише :”При големите обществени поръчки нарушенията са почти 100%”.
гледам и не вярвам на ушите си

2012.09.15 | 13:23

1
А аз някъде наскоро прочетох, че открили лекарство срещу СПИН. Значи имаме бъдеще и то може би светло!

2013.08.12 | 13:55

7
Курнелиооо четохте ли когато крадливото тройно правителство слагаше подписи, ощетяващи държавата с милионите си схеми и разни начини за кражби. Сега не затваряш уста
o&k

2013.08.12 | 13:50

5
Пълна эагадка е след като комунистите са толкова свестни,открити,самокритично настроени,с ясна виэия эа бъдещото раэвитие на страната,как се случи така,че се провалиха с гръм и трясък на иэборите?И толкова бърэо ли се реформираха,преустроиха,обновиха мисленето си и т.н.,че бърэат преэ глава да вэемат отново властта эа да не би друга партия да поведе страната в неправилна посока?!

2012.09.15 | 13:29

4
Бойко знае ли колко си влюбен в него и как го жадуваш? Признай му, не се срамувай, Той е слънце и може и да те огрее.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини