Двете ДПС-та се разбраха за секционните комисии в Дупница

  • 18 септември 2024 13:05

  • 355
  • 0
Двете ДПС-та се разбраха за секционните комисии в Дупница
© Novini.bg/ Canva

Двете фракции в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се договориха по състава на секционните комисии в Дупница. Съставът ще бъде утвърден от Районната избирателна комисия, като предстоят консултации в още 8 общини в региона. 

ДПС-Пеевски и ДПС-Доган трябва да си разпределят едното място във всяка от 76-те секционни комисии в община Дупница. Поне на консултациите нямало спорове и противопоставяне, нямало напрежение - отбеляза кметът на Дупница Първан Дангов. 

Депутатът Николай Златарски от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, който е изцяло в синхрон и съгласие с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и съпругата му Шехрияр Златарска, която е областен координатор на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за Кюстендилския регион, държат изцяло вътрешнопартийната и предизборната ситуация под контрол. Движението има и зам.-председател на РИК-Кюстендил - Огнян Иванов. 

ДПС-Доган в Кюстендилско е със символично присъствие. Вероятно и в секционните комисии ще отстъпи на конкурентите си, коментират активисти, пише БНР.

И третата жалба на ДПС срещу решение на ЦИК за регистрация остана без разглеждане във ВАС

Последвайте канала на

Радина Лазарова
355 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини