Атанас Зафиров: Борисов има интерес Нинова да продължи да ръководи БСП

  • 12 септември 2024 17:48

  • 379
  • 5
Атанас Зафиров: Борисов има интерес Нинова да продължи да ръководи БСП
© Кадър: Нова нюз

Джентълменското споразумение е един предизборен капан, на който няма как да се хванем. Ясно е, че партиите са усвоили добре механизмите за печелене на гласове, но другият голям урок – какво се прави след изборите – не е усвоен. А иначе предизборните пазарлъци кой с кого да управлява продължават. Това заяви в ефира на NOVA NEWS временният председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас ЗафировАтанас ЗафировАтанас Зафиров е роден в гр. Бургас на 29 септември 1971 г.   Завършва „Български език и.

Депутатът поясни, че е крайно необходимо да започне истински диалог между партиите след края на поредните предсрочни избори, за да бъде излъчено редовно правителство и да се избегне появата на „парламентарни чудовища“.

Зафиров сподели също така, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов има интерес Корнелия Нинова да продължи да ръководи процесите в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за да може партията да бъде слаба, разединена и лесно манипулируема.

"БСП-Обединена левица" се регистрира в ЦИК, Зафиров: Изпълнени сме с надежда и оптимизъм за един отличен резултат

Временният лидер на социалистите увери, че амбициите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са да бъде или първа политическа сила, или много силна опозиция след изборите на 27 октомври. Той посочи, че утре ще бъде завършена предизборната платформа, която ще стъпва върху социалните права на гражданите.

Борбата с корупцията и развитието на икономиката са сред другите основни приоритети на партията, стана ясно още от думите на Атанас ЗафировАтанас ЗафировАтанас Зафиров е роден в гр. Бургас на 29 септември 1971 г.   Завършва „Български език и.

Относно регистрацията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ЦИК от страна на Георги Свиленски и Иван Ченчев, Зафиров обясни, че тя е била направена с „фалшив печат“.

Докато се чака решението на съда: Свиленски и Ченчев регистрират БСП за изборите

Този печат, който те използваха за регистрацията за изборите, няма нищо общо с оригиналния печат на партията, който е заключен в деловодството на партията на „Позитано“ 20. Това беше още една демонстрация в контекста на всички тези опити за саботаж и обезсилване на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, коментира Зафиров.

В заключение Зафиров призна, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е затънала в сериозни дългове и финансовото ѝ състояние не е никак добро.

Последвайте канала на

Владимир Василев
379 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.09.12 | 19:34

5
Със ДЪРТИ баядерки нов бърдак в парламента няма как да се получи. А И ТИ НЕ СИ ХАРИЗМАТИЧЕН. С ТАЯ НЕСКОПОСАНА БРАДА ВОНИШ КАТО НЕКЪПАН СИНОДЛ!

2024.09.12 | 19:32

4
Атанас Зафиров: Борисов има интерес Нинова да продължи да ръководи БСП НИЕ ИМАМЕ ИНТЕРЕС ТИ ДА ДОСВЪРШИШ БСП-БКП и това ще се случи на предстоящите избори.Вие сте ЛЕШ.

2024.09.12 | 18:02

2
Гн Зафиров ако намерите начин да отстраните гн Борисов от политиката,мисля че цела България ще гласува за вас.
БРАВО

2024.09.12 | 18:19

3
Ще отстрани на майка му шундата

2024.09.12 | 18:01

1
Айде у лево

Добави коментар

Водещи новини