Областните председатели на БСП: Подкрепяме сформираната широка лява коалиция

  • 07 септември 2024 16:43

  • 541
  • 3
Областните председатели на БСП: Подкрепяме  сформираната широка лява коалиция
© Булфото (архив)

"Ние, областните председатели на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, заявяваме подкрепа за сформираната широка лява коалиция. Тя може и трябва да бъде гарант за защита на социалните интереси на българските граждани и провеждането на политики, които ще укрепят държавността и развитието на страната ни", съобщиха от "Позитано" 20.
 
"Твърдо се противопоставяме на опитите за блокиране на партията чрез юридически трикове. Припомняме, че единственият случай в историята на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, когато е била заплашвана да не бъде регистрирана, беше по време на управлението на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Дори тогава основният ни опонент не посмя да предприеме тази стъпка", посочиха още те.

"Днес се опитват да го направят личности, които сме наричали другари. При това - в името на личните си амбиции. Настояваме незабавно да се оттеглят юридическите претенции и заявяваме, че както и досега, структурите ще се водят в действията си от решенията на ръководния ни орган - Националния съвет на партията, а не от действията на няколко човека", заявиха областните председатели, като визираха Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и нейното обкръжение.

Хората на Нинова обжалват пред ВАС решението на АССГ за Зафиров

Последвайте канала на

Валери Зайцев
541 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.07 | 17:06

1
да не ви стане тясно в широката коалиция...

2024.09.07 | 17:08

2
привлечете и братята роми - те са като вас - крадливи, лъжливи, миризливи...

2024.09.07 | 19:58

3
Боже то всеки комуняга имал партия!

Добави коментар

Водещи новини