Старши комисар Владимир Маринов е новият директор на ОДМВР – Бургас

  • 05 септември 2024 13:57

  • 428
  • 0
Старши комисар Владимир Маринов е новият директор на ОДМВР – Бургас
© Булфото

Новият директор на ОДМВР Бургас старши комисар Владимир Маринов бе представен официално днес пред ръководния състав на крайморската дирекция от зам.-министъра на вътрешните работи Любомир Йосифов.

Демонстрирайки екипност и отлични взаимоотношения, ексдиректорът ст. комисар Емил Павлов пожела на новия директор да награди постигнатото от него и да продължи да мотивира служителите в една от най-натоварените областни дирекции в България, пише 24 часа.

"Оставям ОДМВР Бургас с най-добрите резултати през последните 10 години, като съм сигурен, че старши комисар Маринов не само ще ги отстои, но и ще надгради постигнатото", заяви Павлов.

Той е преназначен в отдел "Криминална полиция" по собствено желание, воден от убеждението, че министърът на вътрешните работи трябва да има свободата и личния избор с кого да работи.

Старши комисар Владимир Маринов е роден пред 1966 година, като започва работа в системата на МВР през 1993 год. в Районно управление - Несебър. Преминава в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" към МВР през 1999 г., а десет години по-късно е назначен за началник отдел „Борба с организираната престъпност" – Бургас към ГДБОП.

Смененият шеф на бургаската полиция разкри какво го е накарало да напусне

От 2015 год. е заместник директор на ОДМВР - Бургас, а впоследствие началник на Пето Районно управление - Бургас, Районно управление - Руен и Първо Районно управление - Бургас, в което работи от четири години.

През годините старши комисар Владимир Маринов многократно награждаван за висок професионализъм. Носител е на почетен медал за активно участие в мониторинга на Република България във връзка с подготовката за приемане в Европейския съюз, почетна грамота от министъра на вътрешните работи на Република Литва във връзка със залавянето на обявения за международно издирване литовски гражданин Хенрикас Дактарас,  почетна грамота от  Израел за активно участие по ограничаване щетите и разкриване на извършителите на терористичния акт на летище Сарафово, извършен на 18 юли 2012 г. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
428 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини