Правителството одобри кандидатурата на Илиана Иванова за член на Европейската сметна палата

  • 04 септември 2024 14:18

  • 515
  • 1
Правителството одобри кандидатурата на Илиана Иванова за член на Европейската сметна палата
©

Със свое решение правителството одобри кандидатурата от името на Република България на Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария за член на Европейската сметна палата, с мандат от 2025 г. до 2030 г. Това съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Генералният секретариат на Съвета на ЕС е уведомил страната ни, че на 31 декември 2024 г. изтича мандатът на българския член на Европейската сметна палата и съгласно процедурата за избор България следва да изпрати предложението си преди 30 септември 2024 г., с цел осигуряването на време за консултации с Европейския парламент.

За периода 2013 г. - 2023 г. Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария е член на Европейската сметна палата, като изпълнява различни длъжности, се посочва в прессъобщението.

Илиана Иванова: Няма да мога да продължа работа и в следващата Комисия

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
515 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.04 | 18:36

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини